Full t7.5 Tauren Warrior + Full Epic BE Warlock
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Full t7.5 Tauren Warrior + Full Epic BE Warlock
-
30-09-2019, 13:37:55Merhabalar oyunu bırak istediğimden dolayı icin de full epic tauren warrior ve bloodelf warlock bulunan accountumu satmak isitorum. Karakterlerin gearlarıne değinecek olursak warriorda armorydede goruleceği uzere 5/5 t7.5 tank gearı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra gene 25 men ve 10 men raid droplarından oluşan full epic furry dps gearı bulunmaktadır 3800ap ve 400 hit 33crit ayrıca pvp icin 4 parca hatefull gearıda bulunmaktadır(head,shoulder,chest,gloves) pvp gearında sadece pants savagedir oda pvp bossundan duşuo die almadım cantasında 2000g ve bankada bi ton kesilmemiş rare gem bulunmaktadır 2 chardada epic ucan binek vardır ve coldweather flying oğrenilmiştir warriorda 300 stone keepers shard ile alınan black war mammothda da bulunmaktadır. Two hand silah olarak 10 men naxta kel'thuzaddan duşen axe hol hc den duşen axe, ayrıca demise bs ile yapılan 2 h mace ayrıca nax 10 menden duşen birde dps polearmı bulunmaktadır. Warlocka gelecek olursak fazla bi soze gerek yok fel armor ile 1905 spell powerı oluyor gearı bi kac parca dışında full epic zaten armorydende gorebilirsiniz gearını. Fiyat konusuna gelecek olursak 800 tl istiyorum. Charları ayırmam mumkun deil yok ben sadece warrioru istiyorum yada ben sadece warlocku istiyorum gibi tekliflerle gelmeyin lutfen warlocku zaten eşantiyon olarak veriom. Acc satışı sırasında alıcıya acc name, acc password, secret question ve cevabı, cd-keyler, kimlik fotokopisi gibi gerekli herşey verilecektir. İletişim icin pm atabilir veya [email protected] msn adresimi ekleyebilirsiniz warrior: Cesrobin (Lightning blade serverında) warlock: Sadrazam (Lightning blade serverında) __________________