Wts 85 warrior,priest-horde-twisting nether
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Wts 85 warrior,priest-horde-twisting nether
-
30-09-2019, 13:36:32Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...nofodin/simple Karakterin İsmi: sonofodin Karakterin Sunucusu: twisting nether Karakterin Diğer ozellikleri notlar: -3 setide mevcut ekipli olarak --> 390 tank , 382 arms pve , 4.3k ress. arms pvp gearlar -3500 ach point -total played 43 gun -30k gold -JC 525 / Mining 525 -dragon soul 1/8 hc 8/8 normal progress Sehir: istanbul - şişli Account bilgileri: acc'da ayrıca 85 priest vardır karakter boş diyebiliriz enchanting 525 dir. *SQ/SA var mı: var (Gizli soru ve cevabı) *MAIL var mı: var *CD-KEY var mı: var *Ilk sahibi misiniz: evet *Kimlik fotokopisi verilecek mi: hayır *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: evet acıkcası oyunda ilk defa karakter sattığım icin kesin bir fiyat bilgisine bende sahip değilim teklif alıp doğru fiyatı yakalamak istiyorum. bu konuda yapılabilicek olumsuz yorumları tahmin ediyorum ve affınıza sığınıyorum. okuduğunuz icin teşekkurler. SADECE ELDEN SATIŞ ! iletişim : [email protected] maillerinize 1 gun icinde cevap verilir. __________________