İŞTE GİRİN VE GERCEKLER FaNaTix...
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- İŞTE GİRİN VE GERCEKLER FaNaTix...
-
30-09-2019, 13:35:17Sen git snow warda sundires kes hetmespytwe sultanmehmed beyazıd cok iyi ve magsum playerlersınız gercekten sizlere cok teşekkurler oyunun icine ettiniz .... butun clanınıza laf etmıorum icinizde gercekten cok baba adamlar war ama ic yuzunu bilemesin tabiki ALIN SS LERİ SANMAYIN YANINIZA KALICAK GAMERSFRİST İLE KONUSMALAR AŞAMASINDAYIM.....Sanmayınkı kcs leri k2network yada knightonlineworld resmi sitesine atıcagımı direk oyun kurucuları gamersfirst le konusmalar aşamasındayım gerekli kişiyle irtibatı sagladıgımda kcs leri hic duşunmeden ileticeğim bakalım orayada YTL NİZİN sozunu gecirebilicekmisiniz HACK YİEN D0000000M Arkadaşımızın BUTUN itemleride FOXRUN'DA BUDA NEDİR ACABAAA???TAKAS ETTİM DEDİN AMA O CHARI HACKLİYEN ADAM O İTEMLERİN DEGERİNİ BİLİR VE TAKAS ETMEZ BUNU EN SALAK İNSAN BİLE YAPMAZ.. UTBE YE GELİNCE SS ARŞİVİMDEN SS Sİ EKSİK ARKADAŞ P2 DE DELOS TA ARTIK NABIORRRR???FOTOLARA MONTAJ DİEN ARKADAŞLAR ALIN SİTE LİNKİ BAKIN ADAM NERDe http :// www . k i n g o f k n i g h t . com /playerinfo . php?server =Pathos&name= ISultanMehmetHanI SS1 ALLY BAŞKANLARI NP KASTIRP CLANA TRANSFER EDİCEKLER HERALDE (MANTIK YURUTMESİ).... site . mynet . com /djberkant59/0rlandO.jpg SS2 SULTANMEHMETHAN SNOW WARDA USTUNDE İTEM YOK BİDE SS 3 BAKIN site . mynet . com /djberkant59/fanatix.jpg SS3 BU ADAM GENE AYNI KORDINATTA FAKAT BU SEFER İTEMLERİ VAR zZzZzZ :/işLEr KARISMAYA BAŞLADI site . mynet . com /djberkant59/sadasdadsasdasdasdasdasd.jpg SS4 BOMBA BURADA BAKIN SNOW WARA KIMLER TEŞRİF ETMİŞŞŞ site . mynet . com /djberkant59/hetspytme.jpg SS leride arkdasların birisi duzenlerse sevinirim. K.ataturk DosTLuk Ve DuşmanLık Bir Yere KaDaR Aklını Kullan Cebindekini Cuzdanındakini weya BELİNDEKİNİ DEİL...! Siz ve Sizin Gibi Ler yuzunden oyundan cok sevdigim abilerimi kardeşlerimi kaybettim bu ss leri atmamamın bana zararı olucagını cok kişi soyledi sonucta ne olablicek aşaa allahmısınız en fazlası gelir canımı alırsın onu da yapmak ister pc hack icin ugraşma ozellikle kendi mynetimden koydum ss leri acık adresimide veririm şuphen olmasın/tarafınızdan dolayı 1 lwl charlın ustundekı para taşıma limiti 10 gb ye yukseldi gb yuklu accountların hepsi temizlendi ne guzel kardeşlerimiz yeni char acıp oyuna girerlerdi preleri olurdu ama artık sayenizde oda yok... Bir Oyun icin bukadarı fazla deilmi?? __________________