Merhaba arkadaşlar, oyunu bırakmak istediğimden olsa gerek karakterlerimi satmaya karar verdim ; Chromaggus (pvp) serverında bulunuyo karakterlerim, başlıkta yazdıım gibi 80 warrior 72 lock ve 70 shaman bulunmakta, 3 karakterimde de epic ucan mount bulunmaktadır aynı zamanda meslekler konusunda da, warrior : bs (448 ) mine (450) shaman : JC (447) Alchemy (450) (acayip para kazanılabiliyo bu ikisiyle) warlock : enchanting (389) Herbalism (379) TBC de ilk başta warlockla oynadım ki bunla bt/mh ye kadar yaptım, ondan sonra shaman acıp onu mainim yaptım ve kendisinde esas elem gear olmak uzere tum specleri bh/mt seviyesinde nerdeyse, wotlk cıkınca da warriorumla oynamayı tercih ettim şu an cok rahat her yere girebilcek fury gearı var, aynı zamanda bir cok yeri tanklayabilcek (tum hc ler +raidlerde offtank) tank gearı da var.. Şu an Warriorumla fury olarak raid yapıyorum ve son 1 aydır girdiğim yerlerde dpste 2. bile olmadım, overall da 2.9k bosslarda rahat 3k ustu dps yaptım mesela son naxxramasta... Dediğim gibi 3 karakterde de epic mount var + 3 karakterin de gearı levellarına gore cok cok iyi ve istediğiniz specle oynayabilirsiniz, aynı zamanda migrate e falan da acık hepsi.. Toplamda 3-4k para da bulunmakta şu an hesapta, zaten meslekler saolsun banka karakterimin gunluk geliri 500 g civarında.. Armory icin link veremediğimden burda; Warrior icin "Shargaas", Lock icin "Aenthalas" ve Shaman icin de "Calliope" aratın armoryden, Chromaggus realmindekini secip bakabilirsiniz.. Yıllardır oynadığım karakterler ve her ne kadar satmak istesem de belli bir fiyatın altına gitsin istemem 500 ytl civarı duşunuyorum pazarlığa acık tabi ki, kesinlikle takas istemiyorum.. İstanbulda oturuyorum elden veya netten yapılabilir sorun olmaz merak etmeyin.. Aklınıza takılan bir şey olursa : [email protected] adresine mail atabilirsiniz burdan da ozel mesaj atın takip ediyorum ben... __________________