wisesagopayıda sonunda soydular ben charın gercek sahibi emre ortak yaptıgım ortak diye bildigim mehmet charı soymuştur neden soydugu cok acık 1 milyar 250 ytllik item vardı charda gozu dondu ve soydu ben bu oyunu şerefimle calıp cırpmadan 2.5 yıl emek vererek yaptım adam etmeye calıstım biyerlere gelsin diye cabaladım para harcadım uyumadım np kastım exp kastım sırf char biyerlere gelsin saglam desinler saygı gostersinler diye ama bu mehmedin umrunda deildi ve soydu ama allah buyuk yuce rabbim nasip etmez o itemleri ona inş 2.5 yıl cok iyi dostlar arkadaşlıklar edindim hepsine burdan cok teşekkur ederim buraya kadar artık oyunuda bırakıyorum herkese o guzel 2.5 seneyi bana yaşattıgı icin teşekkur ediyorum ßß PATHOS ALLAH ZOR DURUMDAKİ KULLARINA YARDIM EDER AMA BEN BU OYUNDAN GELECEK YARDIMI İSTEMİYORUM ALLAH BANA GERCEK HAYATTA GUZEL GUNLER NASİP ETSİN YETER ALLAH BU BAŞIMA GELENİ DUŞMANIMIN BAŞINA GETİRTMESİN COK KOTU Bİ DURUM GERCEKTEN COK ZOR İNŞ KİMSENİN BAŞINA GELMEZ VAKTİNİZİ AYIRIP BAKTIĞINIZ İCİN TEŞEKKUR EDİYORUM __________________