Omrunuzden omur caldınız.Suclusu K2 [ HF ] Oldu.
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Omrunuzden omur caldınız.Suclusu K2 [ HF ] Oldu.
-
30-09-2019, 13:33:34"Evet bu kadar basit bir olayı buralara kadar taşımak bana gore degil kendi kendine cozebilen arkadaşlara minnettarım,Herneyse konuya gelelim siz şimdi diceksinizki sanane,hayat benim,omur benim Bu hayatı ben yaşıyorum , tabiki yaşa karışmıyorum ama hayatta 1 defa doğup buyuyup genc olup yaşıyorsun hayatını en guzel yıllarını burda harcıyorsun ama yaş ilerleyip olunce respawn lı bi dunya zennediyorsun :J gecesini gunduzu bir edip , okul,aile,iş,sayğı, gibi şeyleri kaybedip 1 drop 1 level alabilmek icin girdiğiniz SİNİR,STRES, gibi şeylerin omrunuzden yaş caldığınıda bilmenizi isterim,Forumu takip ediyorum guncel olmasada. girdimmi tam bakıp cıkıyorum cok şey gozlemledim,Ama K2 size bu stresten,bagımlılıktan,Sinirden uzak durmanız icin fırsat vermiş size ise hala devam ediyorsunuz.Birde kullanıpta Buralarda suc atan,Saygı cercevesini bilmeyen,Şahis haklari, gibi gormeyen hayatında işitmeyen kişi cok.Ve parazitlerin icinde oynayıp binevi kendi bilğisini kaybeden arkadaşlar cok.1,2 senede en baba karakter desen 5-7.5 Bin TL ama aldıktan sonra bi bakmışşınki vay arkadaş yaş nasıl boyle oldu bu para beni ne kadar tutar iş yok guc yok gibi sorularla baş baş kalmamanız icin bi tavsiye sadece isteyen bakar isteyen takmaz. hayat senin dedigim gibi." NOT:Aileni kırıp Real cevreni kırıp iş işten gectikten sonra cok gec olabilir. Kufurlu yorum yemek icin acmadım sayğı cercevesinde gelen her yoruma başımın ustunde yeri var. __________________