80 Alliance Mage-69 Deathknight-37 rogue
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 80 Alliance Mage-69 Deathknight-37 rogue
-
30-09-2019, 13:33:05Merhaba arkadaşlar, İş ve okul durumlarımın baskısı nedeniyle charımı elden cıkarmaya karar verdim Genel olarak 5 kişilik heroic itemları bulunmakta ancak birkac hateful gladiator itemi'da bulunmakta.Bir tanesini almama da ramak kaldı. Yaklaşık eylul-ekim arasında başladım tbc transit gecip direkt level 80'e hızlı geciş yapmak icin tbc de wotlk satışından sonra gectim.Daha once 375 alchemy ve 450 herb bulunsada daha sonra engineering ve enchantinge gectim.Şuan itibariyle chopper recipesini almak icin birkac heroic'e ihtiyac kaldı. Şuan itibariyle 52 bineği bulunmakta ki 52 bineği Leading the Cavalry achivmanti icin yaptım ve achivmenttan gelen albino drake ve For the allinace'dan gelen Armored war bear'de bulunmakta.Pek onemli olmasada explorer title'da bulunmakta.Banka charında guild bankıda bulunmaktadır. Tekrar genel bir char'a bakış Alliance (Agamaggan ) Gnome Level 80 Mage Armory link:Alfredxuma (eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Alfredxuma) Hernekadar onemli olmasada 69 Dk bulunmakta.Farm işlemlerimin coğunu bu charla yaptım.Bunun yanında 37rogue da bulunmakta. Diğer serverlarda da level 30 charlarım olsada pek onemli olarak gormuyorum. Hesap 18 şubat 2009'a kadar acıktır odemesi yapılmıştır. Fiyat olarak wotlk-tbc-classic fiyatlarını goz onunde bulundurarak 250ytl (ufakda olsa pazarlığa acıktır.)diyorum.Oyunları online aldığım icin cdkeyleri sadece size reply edebilirim.İlgilenen arkadaşlar [email protected] adresine mail atabilir ve daha sonrasında telefonla goruşmelere devam edebiliriz. __________________