Account'a annual pass yapılmıştır. Yani bu demek oluyor ki diablo 3 ilk cıktığı gun ucretsiz indirip oynamaya başlayabileceksiniz hatta şimdiden diablo 3 account'ı "ACTIVE" gozukmekte. Bunun yanında actığınız her karaktere "Tyrael's Charger" isimli mount otomatik olarak mailbox'ınıza gonderilecektir. Ve WoW'un bu sene icinde cıkması beklenen "Mists Of Pandaria" isimli eklenti paketine beta giriş sağlayabileceksiniz. Karakterler : Argent Dawn ( RP - Alliance ) 73 lvl Warlock : Castiello 73 lvl Paladin : Mægmeh 38 lvl Priest : Azerac Jaedenar ( PvP Horde ) 73 lvl Death Knight : Lillith 19 lvl Warrior : Torkthar Frostmane ( PvP Alliance ) 30 lvl Druid Karakterlere tek tek armoryden bakabilirsiniz. Hesabın ilk sahibi benim yani gizli soru cd key falan hepsi verilecek. Hesap "United Kingdom" ulkesine kayıtlı. Bu da demek oluyor ki blizzard'ın sağladığı Scrool Of Ressurection, Recruit-a-Friend ve benzeri promosyonlardan her an yararlanma imkanına sahipsiniz. WoW battle chest + WoW Wrath of the Lich King + WoW Cataclysm fiyatları toplamı 180-200 lira tutuyor boş halde. Diablo 3 şu an amerikada on siparişler 60 dolardan satılıyor ulkemize geleceği muhtemel fiyat doviz ve vergilerle ve blizzardın dış ulke karı ile 150 liradan fazla tutacaktır. Ki diablo muhtemelen cıktıktan 1 ay veya daha gec bi zaman sonra ulkemize gelecektir. Fakat siz amerika'da cıktığı saniye oynamaya başlayabilirsiniz cunku şuan diablo hesabı aktif Bu da demek oluyor ki boş bir WoW account'ı ve Diablo 3 accountı sahip olmanın fiyatı en az 350 liraya mal olacaktır. Benim sunduğum fiyatın icinde accountlar dışında bahsettiğim mountlar, fırsatlar, karakterler de bulunmaktadır. Her karakterde en az 500 gold civarı para bulunmaktadır ve 70+ lvl olanlarda %150 flying mount traini, Northrendde ve Azerothda ucmak icin gerekli olan trainler yapılmıştır. Paladinde biraz archeology mesleği bile kasılmıştır. Paladin ve Warlock'ın achievement puanlarının yanından hic bir 72 73 lvl karakter gecemez. Bunları da belirtmeliyim. Ciddi alıcılar ulaşsın, oyunu bıraktığım icin satıyorum cunku işten oyun oynamaya zaman yaratamıyorum. Şimdiden hayırlı olsun Fiyat : 200 TL. __________________