GuardOfEndless ADIMI CIKARMAYA CALIŞANLAR İCERİ !!!
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- GuardOfEndless ADIMI CIKARMAYA CALIŞANLAR İCERİ !!!
-
30-09-2019, 13:28:27S.a arkadaşlar ben GuardOfEndless in sahibiyim 1 hafta oncesiydi karakteri foruma koydum arkadaşın birisi ekledi alıcam dedi parayı havale etti kontrol ettikten sonra ben kendisine keylogger fln vardır istersen metin belgesinden atayım dedim oda evet ordan at dedi bende attım 1 KB'lık metin belgesine keylogger koyduğumu idda eden arkadaşların hepsine burdan tek soyleyeceğim şey araştırmadan kimsenin gunahını almayın KENAN diye bir arkadaşta gittigidiyor dan sat bana charı diye tutturdu.Gittigidiyordan yapılan alışverişte parayı gittigidiyorun hesabına yollayacak charın bilgilerini alıcak onaylarsa para bana gecicek bunu hicbir mantık kabul edemez.Kendisine bu işin olmayacagını soyledim ve kendisi bu charı sattığım kişiden once konusmustuk simdi aklına geldi benim adımı cıkarmaya calışıyor. Karakteri sattığım kişi de caldırdığını soyluyor telefon ediyorum telefonu acmıyor msn e gel diyor konusuyoruz ticket atıp kendisine charı geri alabileceğimizi anlattım ozur diledi fakat ertesi gun gene aynı muhabbet kufurler vs. Karakteri bugun aldım ve şuan bende bu arkadaşn olayı anlatmama rağmen bana suc atması ve hala hakkımda yalan yanlış şeyler soylemeside benim zoruma gitti kendisine iade etmem gereken karakteri vermiyorum onca laf ve kufur etti madem ki benim oyle bir insan oldugumu duşunuyorsunuz bende charı geri vermiyorum.Simdi ne soylerseniz buyurun yuzume soyleyin. KENAN adlı uye sen zaten dolandırıcının allahısın telefon numaranı veremiyorsn tc numaranı veremiyorsun benim sana teklifim telefon ve tc numaranı ver charı vereim demiştim sen bunu bile goze alamıyorsun demekki sorun sende ben sana zorla dosya fln gondermeye calışmadım IP adresini sordum sende bilmiyorum dedin ya sen bana bişey gonder yada ben sana dedim IP ne ulaşmak icin fazla lafa gerek yok kendi dalgana bak ŞEREF YOKSUNUSUN. Hakkımda kim ne duşunurse ve duşunduğu şeyi yanlış duşunurse Allah onu ıslah etsin. Okuduğunuz icin teşekkurler.. __________________