İnsanın ben merkezli olmaması lazım... Cıkarcı bir yaklaşımı.... Başkalarının (ki herkes insandır ve oyunu bir insan olarak oynamak amacındadır) oyları ile kral secilip kendini duşunmemeli... Sanal de olsa eğer sende diğer playerlerde olmayan bir yetki var ise onun gereğini yerine getirmelisin..(Krallığın gereği bu olmalı).. Hergun yukardan arkadaşlar "remzi newottoman" facebook hesabına girin diye milleti zorla facebook hesabına yonlendirmemeli... Krallığını yapacaksan eğer istenen şekilde yapmalısın... Yaşın sanırım +25 olsa gerek.. Yaşının gereğini yap sızlanma... Bunca sızlanan playerlerin sızlanmalarına care ara... Sana oy verenler senin yaklaşımlarını sorgulamalı.. Kendine gelince ortalığı yıkıyor savcılığa gidiyorsun.. Guzel takdire şayan bir yaklaşım.. Peki ben dahil onlarca hack yiyen char sahiplerine bugune kadar ne yaptın?... Bu forumda acıkla Newottoman.. Yok acıklamayacaksan o krallığı yapacaklara bırak.. HACK YİYEN CHARIMIN ADINI VEREYİM... IDenizI....(Rogue )// 78 lvl 79olmak uzere idi...(Humandı) 28 gunluk premiumla birlikte olduğu gibi charı bıraktım... Bay kralllllllll Buna ne diyeceksin?.. Kral olarak yorumun var mı? Oyunculara ne tavsiye ediyorsun? KOXP'un ve ozellikle para verip HACK yiyen HF alıp banlanan arkadaşlara HF konusunda tavsiyen ne?.. KO yetkililerine tavsiyen ne?.. Yoksa sen gercekten Sanal mısın(!)... Cevabını bekliyorum... __________________