Peki ya Mage'in?
Oyun Dünyası0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Peki ya Mage'in?
-
30-09-2019, 13:27:25Evet arkadaslar uzun zamandır aklıma takılıo sizinde fikirlerinizi almak istedim uzun zamandır palalardan şikayetciydik retri pala sole oldu bole oldu simdi dklardan sikayetciyiz dotları var slow atıo yanına cekio simdi benim asıl sormak istedigim konu su bu classları ustun yapan bir kac skillleri Paladin= buuble olmasa bir paladin bu kadar guclu olurmuydu? Druid=formları olmasa ne işe yarardı? Rogue=stealthi olmasa hangi rogue pvp gang yapabilirdi? Warrior=bişe diemicem garibimin hicbişeyi yok zaten Deathknight=slowdu yanına cekmesiydi dotuydu ne oldugu belli değil bu ozellikleri olmasa ne olurdu acaba? Warlock=fearı olmasa? Hunter=peti olmasa? daha ornekleri cogaltabiliriz peki birşeyi merak ediyorum peki ya mage? magein neyi olmasa mage olmazdı hangi skilini cıkartabilirsinizki mage vasfını itirsin gucunu kaybetsin cok merak ediyorum uzun zamandır frostları toptan cıkardım bu sefer fire var blinki cıkardım kitelar kacar kitelamayı cıkarsan blinki var pollyi cıkarsan gene kite ee ? hangi skill olmasınki mage olmasın __________________