Anne Cocuk ve Babası arasında Dukkanda gecen bir yazı: -Kocacığım Ne zaman emekli olacaz der ve Bole bu parayla idare edemeyiz der. -Baba Annem Doğru Biz Ne Zaman İb Alacaz Bole Hic Kasılmıyo Der. -Babasıda Ne diyosun oğlum der patlatır Bi tane. -Cocuk Hahaha Deyip guler -Babası Niye Guluyon Der -Cocuk Baba 100 damage vurdun benim 2k can var deyip guler -Anneside Yine SApttı bu der ve onu bakkala gonderir. -Bakkal Amca bana surdan 2 tane yumurta atsana l den sonra veririm der. -Bakkal da şaşırır zamane cocuğu deyip guler. Bakkal 2.5 ytl der -Cocuk Ya bakkal amca 2m olmazmı biliyon 500k cok onemli pot alırım der -Bakkal Ve mahalle sakinleri bu durumdan sıkılır ve babasına şikayet ederler. Babası Cocugu psikoloka goturur : -Oğlum Adın ne der -PumpPumpSquirT der -Ne guzel giysilerin var -Evet +8 Yeni aldım der -Nerden Der -MagicAnvilden bastım doktor amca der -Doktor Peki Kafandaki Maskeyi nerden aldın der -Bi Pre Cek SAnada alalım der. -Doktor GErek yok deyip kafayı yeyip Huzur Evine gider. Sokakta Gecen Amcanın Yanına gidip poştlerine yardım etmek ister -Amca yardım ediyimmi ? -İyi Olur Evlat -amca bunlar ne kadar para tuttu ? -52ytl der -Bizim Cyperda Daha ucuz ya 20m ye kapatırz işi gel bizim oraya der -Adam Duraklar ve boşver dder Eve GElirler Sonunda -Ogul al sana 20 ytl der -Cocuk bana bi cyperda 20 m at yeter der -Adam Tamam Atacam der ve cocuk gidince… Cocuk Evine gider ve gece yemek yerler: -Oglum Tuzluğu verirmisin der annesi -Dur l den atim der -Oglum ver işte der oyun oynama benke -O zaman tradeyi kabul et der -Annesi yerinden kalktıgı gibi chatchut ve hastanelik olur Hastanede : -Oglum İğneden korkarmısın der doktor -EveTTTT Der Bana mage bulun der aklınca tp olacak -Ne magesi derler -mage işte mage mage arch mage veya norma fark etmez der -Herneyse mage bulduk der -Part kuralım der -kurdunuz tamam der -Kalem kagıt ister cocuk tam iğne olurken kagıta 44444444 (tp)yazar Ama Ne care yer iğneyi Ve kagıta ***** avradını diye yazmaya başlar tabi yine aklınca(Mageyi sovuyo)tabi Yine Bir Gun Hayvanat Bahcesine gidip Ts Basmış aklınca tabi -Oglum Napıyon girme aslanın yanına derler -Bişe olmaz ben hem tank wariorum hemde ts var der -Sonra Exe Yatar -Omru Boyunca REz Arar Ama Ne CaRE __________________