HORDE Executus PVP 70 Bloodelf mage 64 Bloodelf pala HORDE burning blade PVP 33 tauren shamy ALLY burning legion PVP 70 dwarf pri 49 TWINK rogue ALLY Dentarg PVP 60 dranei hunter 39 TWINK rogue ALLY Moonglade RP 45 human warlock satıom, , bu 2,5-3 senelik account.. şimdiye kadar 3 kere "karakter" sattım accounttan..şimdi de accountun kendisini toptan satıyorum.. soru vs varsa ekleyin msnden tatilde paso, iş gunleri 5ten sonra online ım.. [email protected] . com .. uzak kalmıştım bayaa, şimdi piyasaya şoyle bi goz gezdirdim yine fiyatlar tutmuyo birbirini, ben ille de pazarlık yapacam diyenler icin 200, pazarlıksız cort diye alırım diyene 175 diyorum "abuk subuk talepler karşısında" biraz daha indirim yapabilirim sırf yeter lan al git of demek icin.. misal; "4 tane epic ucan mountu olsun, t10 gearı olsun, g.tunden ateş cıksın..." vs.. -VAR BOYLE ADAM-.. ben ilk karakter satarken t6 gear istemişti adam, daha mount hyjal falan kapalıyken.. stormwidde peynircide sıkıştırdık guild olarak giriştik allah kitap... ondan mesaj atacak olan aklı başında bi adam olsun lutfen __________________