. .! !Chaos Crusade! ! . .
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- . .! !Chaos Crusade! ! . .
-
30-09-2019, 13:22:12Evet arkadaslar size dunyanın sayılı WoW private serverlarından birini anlatıyorum.. Chaos Crusade i bilen bilir.. bi ara chaos crusade kapanmıstı daha sonradan ismi değisti game flare olarak tekrardan acıldı.. 3 hafta sonra acıldığı icin biraz online sayısızda azalma oldu.. serverda stair eventları , servera ozel 2 stair 2 de questten alınan toplam 4 legandary item questleri.. ilgili Gmler.. World map teleporter da var servera ozel bi kac item yapılmıs orneğin vote stone ve chaotic level zone helper. chaotic level zone helper sizin levelinize gore uygun yere ısınlar. oyuna basladığınızda inventorynizde gorebilrisniz.. daha cok ozellik sayabilirm bu server hakkında... Gercekten sayılı WoW serverlarından biri bence Oyunda Nickim Exlan .. Ally im. eğer frmtr den bu servera cok talep olursa turk guildi acmayı planlıyorum. Realmlist=set Realmlist logon.h0rs.com Web sitesi=gameflare.net Xp rate = Funserver. server patch 3.0.3 suan WotLK testte.. servern tam yerine oturmasına biraz zaman var (online oyuncu sayısı vb.) server suan online.. cok konustum biliyorum ama... iyi eğlenceler.. __________________