Silvermoon Serverında Ally, 6 charlı (dk, lock, rogue, shammy, pala, hunter) account
Oyun Dünyası0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Silvermoon Serverında Ally, 6 charlı (dk, lock, rogue, shammy, pala, hunter) account
-
30-09-2019, 13:22:06Selam arkadaşlar. 3 yıllık WoW yolculuğumun sonuna geldim, artık derslerime odaklanmam gerekiyor ve bu yuzden accountumu satıyorum. Deneme amaclı actığım diğer serverlardaki level 1 - level 30 arası charları saymazsam kullanılabilir durumdaki karakterlerim Silvermoon serverında, Ally tarafındadır. Tum karakterlerde WotLK yukludur. Karakter bilgileri aşağıdadır; Level 80 Human Death Knight - Aerandil = Professionları 450 Mining ve 380 Herbalism. Frost spec tank. Emblem, HC lerden alınan epiklerin yanında 10-25 Man lerden bir kac epik, ve elinde Titansteel Destroyer vardır. Epic dk flying mount (ve epic flying training) ve Cold Weather Flying eğitimi vardır. Daha detaylı bilgiyi Armory den gorebilirsiniz. Level 71 Dranei Shaman - Xarhun = Professionları 350 Enchanting ve 340 Jewelcrafting. Ustunde Karazhan spellcaster itemları vardır. Normal flying eğitimi ve flying mountu vardır. Level 70 Night Elf Rogue - Narthel (ilk goz ağrım = Professionları 375 Skining ve 364 Leatherworking. Gearı Merciless ve Vengful pvp itemları, merciless mh daggerı ve merciless mh mace i var. Normal flying eğitimi ve flying mountu vardır. Level 70 Human Warlock - Caranruth = Professionları 375 Herbalism ve 375 Mining. Gearı SSC-TK-Karazhan dan pve, Merciless ve Vengful karışık pvp dir. Epic flying eğitimi ve epic flying mountu vardır. Level 70 Dranei Paladin - Normandinas = Professionları 230 Blacksmith ve 243 Mining (WotLK a yetiştirmek icin professionlarına odaklanamadım. Gearı en uyduruk karakterim bu, spesifik bilgi veremeyeceğim, cunku soyleyecek pek birşey yok. Ama tamamen retri itemları. Normal flying eğitimi ve mountu vardır. Level 61 Night Elf Hunter - Erillmoor = Aslında ilk charım bu. Level 40ta sildim kendisini, 1 sene sonra geri aldım. Biraz kastım, sonra yine sıkıldım ama bu sefer silmedim Professionları 309 Mining ve 227 Gnome Engineering. Itemları outlandden quest rewardlar. Pet olarak 2 başlı beyaz kurttan var, adını unuttum. Sadece normal mount eğitimi var. En uyduruk karakterim bu. Fakat WotLK ta hunter char isteyenler icin, Azeroth işkencesinden kurtulmuş bir char olur. Ankaradan bir arkadaş satın almak isterse cok daha rahat olur, elden teslim tercihimdir. Butun karakterlerin migration ı acıktır. Fiyat olarak tam bir fikrim yok. Ama bu accountun en az 1000 ytl lik olduğunu duşunuyorum. Obur turlu 3 yıllık aylık harcamamı karşılamaz bile, emeğimi saymıyorum bile. Eğer bu fiyatla alakalı bir sorun olduğunu (duşuk veya yuksek) duşunen arkadaşlar aşağıya yazarlar ve bana yardım ederlerse sevinirim. Bana; [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz. Teşekkurler. __________________