Warrİor aldim yardim pls.
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Warrİor aldim yardim pls.
-
30-09-2019, 13:22:01Evet NukemDuke miz vardı zaaten bunu azcık uyutacaz (oyuna araverecez) warriorumuzu kasmaya karar verdik.Warrioruumun lvl i 81 ilk başta gucum yettiğince +7 shell set dizdim.Şimdi de elimde 400m kadar bir para var takı almak istiyorum olmazsa olmaz onerileriniz nedir.Ben kısaca warrior pendant ( 160 m) de karar kıldım kalanı ile bekleyeyim diyorum.ROC cok pahallı kupe onerilerinizi de alabilirim kimisi dual minaur diyor fiyatlarını pek bilmiyorum ama sanırım dualini 400-450m ye bulurum bana bu konuda yardım eder misiniz.Ha bu arada elimde +7 ii var bir arkadaşım verdi al kullan dedi ben de ona al kullan diye +7 uniqe bir silah verdim scorpion shptle mi ne sanırım adını da beceremedim :P .Ben bununla ex kasacam sen istediğin zaman alırsın dedi.Ha elimde bir de +5 gorev kalkanı ve kasada da her an +5 e basmaya hazır +3 DS var.Dedim ya ben bu warrior da azcık tokezledim yani pek anlamıyorum yardım eder azcık bilgi verirseniz warrior hakkında sevinirim. not: caiicaiidaii--caiisunkerbela-eski adı haxiseytan comme maskelibeşlergirakon sen de gel vs 81 lvl warrior u alınca herkesew vs atasım geliyor char adımı vermrde sakınca yok: perfecto __________________