Knight Online 2005-2009 Farklar
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Knight Online 2005-2009 Farklar
-
30-09-2019, 13:21:27Evet arkadaşlar 2005 yılında internet cafede gorduğum knight online yi merak ederek başladım başlarda oyunun nerdeyse %20 lik kısmın Turk olduğunu fark ettim bu durum acıkcası şimdikine gore gayet guzeldi gerek ingilizcemi geliştirdim gerek yeni dostlar kazandım ancak ko'nun oyunu ticaret pazarına donuşturme cabaları ilk başta bedava olan oyunu premiumlu sisteme gecirme ile oldu yavaş yavaş oyuna bağladıkları insanları premium almaya yonlendirdiler.2005 Yılında oyunda herkes kendi cabası ile bazı şeyleri yapmaya calışıyordu şimdi ise ceşitli illegal programlar ile gerek level kasmak gerek para kasmak kolaylaştı.Ancak belkide yavaş yavaş bizi saran bu oyunun gercek yuzunu goremedik veya gormek istemedik 2005 yılında 70 sınırındayken oyunda dostluklar onplandaydı ancak şimdi gorduğumuz uzere insanlar yapmacık tavırlarla birbirlerini kandırıyorlar tabiki istisnalar var ancak oyunun coğu boyle bildiğiniz uzere oyun artık ticari bir pazar konumunda nerdeyse cz vb yerlerde adam kalmadı oyunu oynayanların coğuda ticaret amacı guduyor.Burda size anlatmaya calıştığım şey hepimizin bildiği gibi Knight Online artık oyunu Kendi lehine cevirmiş durumda baktılar Ko userleri azalıyor bu Turk leri nasıl soyarım diye duşunduler ve ROM(Runes Of Magic)'i cıkardılar bildiğiniz gibi oyun Turklere yonelik yapılmıştır adeta 0 dan tekrar başlara donmemiz icin bir oyun Artık Ko boş bir Oyuna donuştu oynamanın pek bir anlamı yok. __________________