Royalclass clanından Neutralizers ve " ortak " larına > İlk ve son uyarım dostum..
Knight Online0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar Forumu
- Knight Online
- Royalclass clanından Neutralizers ve " ortak " larına > İlk ve son uyarım dostum..
-
30-09-2019, 13:19:33Beyler RoyalClass klanı baskanı Shojum4ru ( Cengiz ) ve olaya bilgisi dısında hesabına girilerek surekli bu sorunla yasamak zorunda kaldıgın soyleyen Neutralizers ( Bora Abdullah ) bilgileri dısında bu olayın oldugunu ve dolandırılan BadDonkey isimli oyuncuya gerekli itemleri ve gerekirse biraz da gb ekleyerek kendi ceplerinden vererek sorunu halledeceklerinin sozunu verdiler.. Ozetle sorun cozulmus gorunuyor.. Ayrıca Neutralizers,yani Bora Abdullah,G1 hesabı acarak karakterinin butun guvenligini saglayıp bundan sonra boyle bir durum yasanmaması adına gerekeni yapacagının sozunude verdigi icin kendisine tesekkur ediyorum. Bende kendilerine soz verdigim uzere herhangi bir islem yapılmamasını saglayacagım.. Guzel bir sekilde sonuclandıgı icin mutluyum..Sagduyulu davrandıkları icin ayrıca tesekkur ederim.. Saygılar.. TyraeI,Pathos __________________