Oncelikle vatani gorevini yapmakta olan herkese hayırlı tezkereler dilerim.15 ay boyunca uzak olduğum sivil hayata ve aranıza tekrardan donmuş bulunmaktayım. Bu sure zarfında pathos cok değişmiş daha fazla +9 shell +10 silahlar +9 krovaz itemleri ayrıca krovaz sheller ortaya cıkmıştır.Chosta bu sure zarfında uskoya gelmiştir. Seri R ve koxptan dolayı coğu player oyunu bırakıp charını satmış ve nedeni anlaşılamayan banlardan dolayıda bircok player oyunu bırakmak zorunda kalmış yada tl harcayarak yeni karakter almaya yonelmiştir. Banlanan charlar arasında karakterim olan R4S1M de bulunuyordu.Banlanma olayına sinirlendim uzuldum ve şaşırdım cunku banlanmadan sonra yapılan acıklama serverdaki eşitliği sağlamak ve illegal itemleri silmekti.Hangi itemim eşitliği bozuyordu serverin anlıyamadım doğrusu. Bazı playerlar şimdi soyle diyecekler wh ve seri R ile oynarsan banlanırsın tabi diye.Lakin bu nedenden dolayı banlansam diğer arkadaşlarım ile aynı anda banlanmazmıydık.Arkadaşlarımdan 2 ay sonra banlandı charım.(METALKOPAT-POTHEAD)yada mykolde nedeni yazmazmıydı veya neden banlandığımı sormak icin attığım ticketa nedenini yazacak kadar aciz kalırlarmıydı.Once ben banlandım sonra isk75 ve iskleader banlandı.Hadi ben seri Rli partyde goruldum diye banlandım peki diğer 2 char neden banlandı hic duşundunuzmu? Bu arada bir WANTEDS duşmanlığı başaldı.Humanlarda kolluğu yaktık ve czde eşitsizlik olduğundan klanı bozup karus olduk.Biz hileci olsak illegalliklerle uğraşıyor olsak klanı bozmadanda karus olurduk.Oysaki klanı bozup karus olup tekrar klanı kurduk ve ordada kolluğumzuu yakmayı başardık. Karus olduk bu sefer oyle bir sucla sucladılarki akıl alır değil!!! hasoağa bunlar gmden item alıp karşılık olarak karus oldular dedi!!! Oysaki bizim amacımız oyunun biraz daha zevklenmesi guc oranlarının eşitlenmesi icindi Bize seri R ile ex ve np kasıyorlar dupe itemlerle geziyor dediler.Bu charların mazisi en az 4 yıl bunları bilmiyorlar oysaki.Klanımızdan ben dahil iki arkadaşım seri Rli ex partide gorulmuş şikayet edilmiş akabindede banlanmıştır(METALKOPAT-POTHEAD)Biz oyunu bozacak aykırı olacak her hareketi yapanın hesabının kapatılmasından yanayız lakin asıl koxperları oyunun icine edenleri 24-48 saat hesaplarınnı kapatırken dupe olan charların sadece itemlerini silip charlarına dokunulmazken bu arada banlanan charlarda ikisi geri acılırken bizim charımızı sınırsız banlamaları ne kadar adil?Ustelik bazı klanlardan bazı playerlar o kadar illegal olaya karışırken hicbirşey olmazken.Ortada bir suc varsa cezası aynıdır aynı suca farklı farklı ceza verilebilirmi?Charımı okadar şeyle sucladılarki ne kadar oyun olsada uzuyor insanı! Charım seri Rli partyde ex kasarken gorulmuş.83 lwl ve item eksiği olmayan bir charın exe neden ihtiyacı olsun muamma bir durum.Aklıma iki secenek geliyor charım lwl duşmuş hemen geri almak yada biraz % kasıp exe yattığında lwl duşmemk icin.Ama ne yazık ki charımı oynuyan 2 player bana neden o partyde bulunduğunu cevabını şu ana dek soylemedi!Ama HUSKAR hemen yakıştırmayı yapmış: Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen xXBeniKazandinXx
oncelikle konuyu silen arkadas silerken bi neden belirt aklımıza baska seyler gelmeisn.. Neyse Merhabalar Arkadaslar, Ben Kendimi konulardan uzak tutmaya polemik Yaratmamaya calıstıkca kendimi bi şekilde konuların icinde buluyorum.. 2 gunluk pokelerin canını zamanında cokmu yaktık diyedir bilmiyorum.. neyse buyurn resimler v videoyu iyi izleyin.. r4sim 83 lwl %100 mu kascaktı acaba? bu arada o party SERi R oldugu belli degil kabul ediyorum cunku lordjudas dc yemişken biz bastık ama iaspendos koxperla aynı pt de ublunmak zaten ban sebebi degilmi? Bu lafı gectim beni tanımayan sadece bir resme bakarak benim 83e illegal yollarla kastığımı bile soyleyenler oldu: Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen D3RB3D3Rr
Clanınızdaki adAmlaRın ve senin yaptıklarınız ortada dağa ne konuşuyorsun ezme allah belanızı versin adam gibi serverda dolaşıyorsunuz bide ney fre np onu anlayamadım car sahipleri yokken yapılan vs mi fre np cz de herdaim sizi otturyor saten bu adamlar. Allahın nobu ya varya sana gıcık kaptım harbiden diyorum ytl bebesi kaybol git seri r bekle ckınca piyasaya cıkarsınız wantedmışş eski clanmışş azına sıctınız ayıptır solemesi bebe beşşikler clanda forum bebelerii kaybol git FAZLA SOZE GEREK YOK SATEN HEŞEY ORTADA NASIL 83 OLDUNUZ ORTADA ............................
Benim 83e nasıl kastığımı şuan dostlarım olan karuslara değil duşmanım olan(oyun ici) humanlara sorun.Ayrıca nasıl 83 olduğumu anlatayım 1 lwl odul olarak geldi diğer 2 lwlde 3 ay da kasıldı.Seri R ile kassam 3 ay 2 lwl icin fazla birt sure değilmi?Hemde başka bir resim yok tek resim o resimdede zaten 83tum... Şu oyunda 2 defa charım illegal olaya karıştı.Biri nicenin ftde wallhackle yakaladığı resim diğer jikynin video ve resimleri.Askerde olduğumdan dolayı charı arkadaşım huso oynuyordu gitmeden oncede konu acıp belirtmiştim ayrıca ncs bile atmıştım: http://www.frmtr.com/pathos/2596935-...umidi-ile.html Fakat ilerleyen zamanda chara tekrar ncs basılmıştır. Soylediğim 2 illegal olaydada charda ben yoktum.İKİSİNDEDE charı emanet ettiğim playerlar chara gereken saygıyı gosterememiştir. Olayların ansıl olduğunu hic anlatmamıştım.oyun bitti anlatayım.Charım hacklenmişti bildiğiniz gibi 78 lwle kadar duşurdulr 575 k npmi klanlara bağışladılar ve 370 k np bağış yaptığım klandanda cıkardılar kitli olmayan bir cok itemimide aldılar.Charımı satmak isterken kotu bir tuzağa duştum item kitleme şifrem dahil g1 adresim bile onların eline gecmişti.Sadece mykoldeki e-mail adresimi değiştiremiyorlardı.onu almak istediler ama başaramadılar.charımı hackleyen kişi iletilerini anferine @hotmail.com olan bir adresten yazıyordu.kendisini dayı olarak tanıttı ve beylerneyi klanında olduğunu soyluyorduy.nickini hatırlayamıyorum şuan.O ay bronze cekmiştim chara şans işte lwl duşuruyordu sadece chara lakin 12 gun vardı prenin bitmesine o gunu onunda beklediğini biliyordum.o yuzden bişeyler yapmam gerektimaili kırmam gerekti.fake mail gizli soru cevap vb yontemlerle denedim olmadı son carem şifre denem yanılma yontemi oldubirazda şansın yardımı ile şifreyi buldum charı 78 lwl olarak geri aldım. Askerlik telaşım calışıyor olmamdan dolayı 80e geri aksmak benim icin imkansızdı huso ve mustafa bana yardımcı olacaklarını soylediler lakin mustafa 2-3 gun sonra ftde wh acmış ve ben bu olayı forumdan oğrenmiştim.uzuldum cunku benim ismini bu ana dek temiz tuttuğum bir charı 3-5 kuruşlık gem icin kirletmek hele hele wh olması kucuk duşurucu bir durumdu.ben olayın wh olduğunuda soylemiştim inkar etmedim kolaya kacıp mage cektide demedim defalacada ozurdiledim ama millet her sefrinde bunu yuzume vurdu. Seri R olayını ise haydardan oğrendim haydarla msn ve oyunda surekli konuşuyorduk.nekadar bize ve klana duşmen olsada bu oyun icindeydi.olayı bana soylemişti.abi itemlerini başka chara aktar istersen charın banlanabilir demişti ben eğer bir illegallik varsa banlasınlar demiştim.ben o kadar emindimki charımın bunlara bulaşmayacağından varsa sucum banblasınlar demiştim haydara taki jikkynin vide ve resimini goruğnceye kadar.olaya gelince diyecek birşey yok apacık ortada zaten herşey.Ben illegal programlarla haksızlıklarla birşeyler yapanları ortaya cıkarırken charı emanet ettiğim kişin charı aynı davranışlarda bulundurması ne kadar ters duşuyor değilmi?bu olaylardan sonra ne diyebilirsinki? bana etmedikleri kufur kalmadı: Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen fasulyee12
Hakeden Hakettigi Muameleyi Gorur Banlanme Sebebiniz İllegal İtemleri Kullanmak Ve İllegal Programlar İle Oyunu Alt Ust Etmeniz Fazla Bile Kalmıştınız Oyunda Cok Cok İyi Olmuş Banlayanın Elleri Dert Deva Gormesin
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen leaderc5
illegal item mi olur ** ole olsa oyunda olmazdı.. npt felen yapmışTr
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ArcHerYCetO
sende pek sutten cıkmış ak kaşık değilsin... İyi ki yemişsin banı nihayetinde k.o bir para kaynağını kaybetti...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen xKAANxx
kardesım sen degilmiydin gecen sene ft lerde olmek uzere iken wh acan duvarlardan gecen R4S1M sen degilmiydin??kimse sebebsız yere ban yemes yaptıklarınız elbet bir gun ban olarak donuyor işte bole şimdi agla bakalım sebebsiz yere ban yedim diye wh ye yalan diyen olucaktır frmtr nin geri sayfalarına bakaın RAS1M wh diye bir konu var rasim onun uzerine zaten 1 ncs attı aradan baya bi zaman gecınce tekrar R4S1M yaptı bilenler bilir bilmeyenler acımasın şunu...
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen swıft
reeL para ıle saadet almaya calısırsan bızım gıbı fukara larda senın gıbılere bakarda ** hayatımın derse we bırgun anayın ***** kacarsa olacagı bu anan'a kacar^ gecmıs olsun .D khankshh
Alıntı:
PedaL kullanma ban yeme ** bebesu
Bu olaylardan sonra millet teker teker dokulmeye başladı. Bana pedalcı dediler huskar oysaki ben ne pedal kullandım ne başka birşey ayrıca kendi videosunda pedal kullandığı bariz belli iken ben kişinin kendi secimidir demiştim ama arkadaşımız beni oyle sucladıki kendi kullandığını unutmuş galiba Alıntı:
PedaL kullanma ban yeme ** bebesu
TBLCİ DEDİLER Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen sayarali
valla kardes g.o demekk icimden gelmiyor uzaktan vuruyordun herzman 83 skil diyolar ama onunda mesafesi var buda herkesin dilinde herkes farkında sebeb bu olabilir uzgunum
Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen DARKLORD71
normaldır 1kılometrden nasıl vurdugnu hala anlamıs dgeılım
Alıntı:
bari susun ayıp be uzaktan vurdugun ssleri var ama rasim gibi necelerinin bari susun ayıbınız cıkmasın:S playerlik dersen playerlik tbl vs pedal gibi seylerle olmaz playerlik adam gibi oynamaktır kesersin kesilirsin combo yaparsın yapmassın ama oyunu oyun gibi adam gibi oynayandır player ii forumlar
bu kişiyi cok merak ediyorum kimdir.Cunku benble ilgili bir konu acılsa hep negetif oluyor yorumları.Ben vs resimler damage resimleri paylaşmıştım orada bile sadece reklam yapıyorsun demişti. Alıntı:
ssler guzel ama arkanda debufurla herkes o damage vurur bence sadece reklam yapıyosun:S
Seri R olayıda cıkınca ağzındaki bakla cıktı.R4S1M tblci uzaktan damage atıyormuşum resimlerimde varmış herkes biliyormuş zaten.gostersin resimleri tabi format atmıştır kaybolmuştur diyecektir. Hatırlarsanız onlyforyouda bir video koymuştu http://www.youtube.com/watch?v=ZUGgf7TFZD4 uzaktan vurduğumu soylemişti.izleyin ekran hatasımı yoksatblmi size bırakıyorum.Birde ben soruyorum size siz
R4s1m askerden geldİ ve beklene aCiklama
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- R4s1m askerden geldİ ve beklene aCiklama