Merhabalar Değerli ForumTR uyeleri ve KO Oyuncuları, Bir cok kişi pazarda ban yedim, town attım ban yedim gibi olaylar ile konu acmaktadır. Fakat neden ban yediklerini bilmemektedirler. Sizlere bu konuyu biraz acmayı planlıyorum. Bu tur banlar genellikle Notice gecmeden yapılır cunki sureli banlardır. Suresiz banlarsa gorulduğu gibi oyun icin duyuru gecilir. Davranış Kuralları / Ban Politikasına gelelim ; - Oyuncuları davranış kurallarına uygunsuz rahatsız etmek, boş yere suclamak v.bİlk Etap - 3 Gun Banİkinci ve Ucuncu Etap - Suresiz Ban- Hakaret, agresif, saldırgan icerikli sohbetler İlk Etap - 1 Gun Banİkinci Etap - 7 Gun BanUcuncu Etap - Suresiz Ban- Kendinizi yetkili biri olarak gostermekİlk Etap - Suresiz Ban- Hukuk ihlaliIlk Etap - Suresiz Ban- Yasal olmayan ve Knight Online yetkilileri kontrolu altında olmayan bir sunucuya uyeleri arıyarak ve ya ulaşarak bu tur sunuculara oynaması icin cağırıcı duyuruların yapılmasıİlk Etap - Suresiz Ban- Sunuculara yapılacak her turlu illegal etken İlk Etap - Suresiz Ban- Reklam yapmak (orn : Chat veya PM uzerinden) 3. şahıs siteleriİlk Etap - Suresiz Ban- National Point Transferi yapmakİlk Etap - Suresiz Ban- Herhangi bir Bug ile National Point Kasmakİlk Etap - NP 100'e duşurulur ve 30 Gun Banİkinci Etap - Suresiz ban- İtem Dupelemek, Dupelenmiş iteme sahip olmakİlk Etap - Dupeli itemler silinir, Suresiz Ban- Odeme Sahtekarlığıİlk Etap - Suresiz Ban- Yetkisiz Hesap erişimiİlk Etap - Suresiz Ban- Karakter isminin Politikalara karşı olmasıİlk Etap - Suresiz Ban- Bug Taciziİlk Etap - Oyun yetkililerinin kararına bağlı- 3. Programlarının kullanımı ve ya kullanan gruba katılımİlk Etap - Suresiz Ban- İllegal program kullanılmadığına dair ilgili ticket atılan uyelikler, araştırmalar sonucu belirtilen uyelikle illegal program kullanılmış ise ticketi gonderen uyeliğin alıcağı cezaİlk Etap - Suresiz Ban- Kaba dil veya spam mesajları kullanılarak Oyun yoneticileri ile iletişim kurmakİlk Etap - Oyun Yetkililerinin kararına bağlı- Buglanmış, hacklenmiş ve ya soyulmuş olan bir itemi kullanmakİlk Etap - 10 Gun Ban, Tum bu tur item ve ya paranın silinmesi.- Bir başka oyuncunun adının benzeri acılmasıİlk Etap - Suresiz Ban- Yeni: Oyunun ruhunu ve butunluğunu Zayıflatmaİlk Etap - Sureli veya Suresiz Ban, Yetkililerin kararına bağlı- Macro ile Chat Spam yapmakİlk Etap - 3 Gun Ban- İllegal Programlar ile Chat Spam yapmakİlk Etap - Suresiz Ban- Oyunculara ve ya Yetkililere karşı Kufurlu konuşmaİlk Etap - 7 Gun Ban- Oyuna Rahatsızlık verme (Mastadon TS ile Gate bloklama)İlk Etap - 7 Gun Ban- Hackshield otomatik yazılım tarama sistemi (Bilgisayarınızda bulunan programları inceler ve eğer ki uygun olmayan ve ya İllegal bir program bulunduğu taktirde)Otomatik sistem - 7 Gun Ban- Hile ile NPoints Satın alma ve ya Geri odeme talepleriİlk Etap - Suresiz Ban- NTTGame Calışanı olarak gosterilmekİlk Etap - Suresiz Ban Butun Davranış Kuralları ve Ban Politikaları official siteden bizzat alınmıştır ve ingilizceden turkceye bizzat cevirmişimdir. Bazı cevirmelerde sorun olabilir kusura bakmayınız yeterince acıklayıcı olduğuna inanıyorum. Herkese iyi oyunlar, Hilesiz ve Duzgun bir oyun diliyorum. Not : Moderatorumuzun isteği uzerine Kaynak linkleri Kaynak 1 : http://www.knightonlineworld.com/inc...of_conduct.gcs Kaynak 2 : http://forum.knightonlineworld.com/f...-Ban-Hammering __________________