İki adet 70 LvL caster class kastıktan sonra, biraz melee sınıfa olan merakım birazda cloth/caster sınıfından sıkıldığımdan değişiklik babında 3. karakterimi paladin olarak actım..Fakaaaaaaat; 1- Healer olmayı tercih ettiğimiz takdirde, priest veya druidler heal konusunda daha fazla tercih edilen sınıflar değilmidir? 2- Tank olalım dungeonlarda, raidlerde actiondan actiona koşalım desek, her 3 karakterden birinin warior olduğu duşunduğumuzde ve bunca warior bollugunun yaşandığı bir realmde bir tank olarak paladinin ne kadar şansı olabilir? 3- Retri paladin olup dpsnin dibine vurmaktan yana kullanalım şansımızı şeklinde duşunduğumuzde..Bir shadow priest, bir lock veya mageye kıyasla damagemeters'da liste sonu olmak kacınılmaz değilmidir? Butun forumlarda paladinler yere goğe sığdırılamazken (oynaması zevkli bir karakter ona sozum yok kesinlikle) , hangi yonden bakarsak bakalım hep ortalarda bir class olduğunu goruyoruz(gerek Pvp'de, gerekse Pve'de). Velhasıl kelam, paladin oynamış veya paladinler hakkında yeterli bilgi sahibi arkadaşlara soruyorum..Paladin acmakla hata mı ettik? Eğer oyleyse melee karakter olarak hangi yonde secim yapılmalıydı (LvL & PvP kasarken sac baş yoldurtmayacak). Yok eğer iyiki acmışsın diyorsan kardeşim, "Ben neden paladinim?" __________________