FULL CATA GEARED FULL PVP (MAGE)ilwl402 COK UCUZ
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- FULL CATA GEARED FULL PVP (MAGE)ilwl402 COK UCUZ
-
30-09-2019, 13:13:39Level: 85 Class: Mage Race: Human iLvL: 402 Karakter Adı: Flagcarrier Realm: hellfire Armory Linki:http://eu.battle.net...gcarrier/simple Meslekler: Mining(525)Herbalism(525) Arkdaşlar hem zamanım olmadığımdan hemde yeni paketi oynamıycak olmamdan dolayı accountumu satıyorum.Mage i guncel olarak oynuyordum yani hicbi eksiği yok. Accountla ilgili her bilgiyi bana ulaştığınızda anlatırım zaten . Guvenlik konusunda hicbir endişeniz olmasın eğer bana ulaşırsanız boyle bir sorun olmayacağını gorursunuz. Daha oncede account satmıştım zaten. İlk başlangıc cd-key biliniyor mu? Evet Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Evet Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Evet Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Evet Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? Hayır (guvenli bulmuyorum ancak herhangi bir sorun olursa bu konuyla ilgili mudahale ederim) Accountun ilk sahibi misiniz? Evet İletişim Tel/Email: [email protected] , 05067515224 Fiyatı: Şuan 110 tl(pazarlığa acık) __________________