Arkadaşlar uzun sure yazılarınızı okudum ve burda yer acıp sorunlarınızı eleştirlerinizi dinlemeye karar verdim ama size şunu enbaşta belirtmek isterimki kufur argo kullanmak karakterinizi kucultur surekli bana atıp tutanlar krallığını desteklediği insanın kazanamamasından dolayı olduğunu iyi biliyorum doğrudur itemlerim duşuktur belkide oyun bilgimde azdır ama onemli olan insanlık karakterimizdir insanları lvl ve itemleri ile kıyaslamayın asıl noopluk dupedir ksdir kosptur db dir ayrıca bana cocuk filan diyenlerde var yaşım 24 bilgisayar yazılım firmam var corumdayım yolu duşen herkezi misafir ederim ayrıca 20 gb kasada para varmışta kaybolmuş biri cıksın desinki sen parayı alırken ben goruntu cektim ben bu oyunu bırakırım ve burda atan tutanların coğunun pmleri geldi abi para ver diye vermeyince bas kufuru yazık.ayrıca turkum turkceden başkada bişi yazmam turk olup ingilizce isteyen yabancıları oven insanların ne cıkarları olduğunuda iyi biliyorum sizi bildiğimden şaşman ben bu vatanın evladı isem turkce konuşurum ve yine ayrıca diyolarki pmlere bakmıyor aşağıdaki linke tıklayın bakın sonra karar verin iyi gunler kardeşlerim http://img214.**************/img214/8...1122616qv9.jpg __________________