AVRUPA SUNUCULARINDAKİ TURK OYUNCULAR
Arkadaşlar, Turklere ozel bir sunucu olmadığından oyunun cıktığı gunden beri hepimiz bir sunucu secip orada oynamaya başladık. Boylelikle hepimizi bir araya toplasalar bi sunucuyu doldururuz diyecek kadar insanlar olsak da kendi sunucumuzda bir "slm" mesajını ozler olduk (ben şahsen oyleyim). Benim bir teklifim var; herkes buraya oynadığı karakterin/karakterlerinin ismini ve oynadığı sunucuyu varsa uyesi olduğu Turk guildin ismini yazsın ve ben bunları kolayca buluşulabilecek şekilde bir veri tabanı haline getireyim. Buraya yazacağınız her notta bu veritabanını guncellerim. Hem aynı sunucudaki insanlar birbirini bulur, hem de yeni başlayanlar icin kolay bir secim yapılma imkanı doğar. Ben kendime ait bilgileri yazarak başlayayım. Bu not ancak sizin katkılarınızla bir "veritabanı" halini alabilir. Yoksa zaten arka sayfalarda kaybolur gider. İlginize şimdiden teşekkur ederim.Sunucu isimleri veri girildikce alfabetik olarak sıranacaktır. koyu yazılmış karakterler lvl60 anlamındadır. Kullanmadığınız < lvl10 charları yazmayınız. Oynadığınız sunucularda " /join turk " kanalı acın. Boylece hem insanlarla daha kolay buluşuruz, hem de bu forumda boyle bir veritabanı olduğunu birbimize soyleyebiliriz. ===================================== AHN'QIRAJ Seknron ===================================== BURNING LEGION Demir ===================================== FROST WHISPER Xolid, Froster, &#194;xedevil ===================================== GRIM BATOL Aksham, Hemsire ===================================== MOONGLADE Eluin, Erikli ===================================== SHATTERED HALLS Danceforme ===================================== SPINEBREAKER Greb, Beyn ===================================== TALNIVARR Coldshadow ===================================== TWILIGHT'S HAMMER Jacksawyer ===================================== WILDHAMMER Erkek ===================================== __________________