su an yeni gelen patch ile birlikte woltk a girdik denebilir wow da bildigimiz cogu olay deismis durumda ilk olarak berber olayini soylemek isterim characteri deistirebiliyoruz ve bu cok hosuma gitti berbere gidip 10 gold bayilip charini yep yeni yapiyorsun yeni skiller ve eski giden skiller benim druidimde gordugum kadariyla yeni gelen skilelr cok guzel ve druid cok saglam olmus durumda ama warlock icin ayni seyi soyleyemeyecegim nerf yemis durumdayiz yine en onemli saydigim felhunter in paranoia skill i gitmis zagten rogur a karsi zor durumda olan warlocklar su an stun yemis drumdalar gero kalan olaylardan warlock ta yine bir skill alinmis durumda arti talent agaci bayaa deismis tabi gelen skiller yokmu var ama gidenlerin yerini tutabilecekmi zaman gosterir paladinler imba olmus ustune bide shaman geri donmus gibi rogue zaten hic deismemis blizzard in sevgili class i halaa imba zaten dk kastiktan sonra bide rogue kasilir yeni olaylarin arasinda bu glyph zimbirtisi var yeni profession ortalikta noob noob kosusturan eski level 70 lr etrafta glyph nedir ne ise yarar diye bakiniyorlarken bu professionu gelistirenler yakinda 1000 gold 1000 gold a glyph saticaklar arti oyunda achivement cikti bide bunlari tamamlayip birbirinizle karsilastirarak baaak ben senden daha cok sey yaptim gibisinden laf atmalar yasama sansimiz oluyor oyunun civki ciktimi yoksa cikiyormu halaa anlamadim ama eger warhammer machintosh ile uyumlu hale gelirse her an satabilirim charlarimi __________________