mersinden satılık wow acc
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- mersinden satılık wow acc
-
30-09-2019, 13:08:03YALNIZCA 200 TL. Server: outland Karakter Bilgileri: blooddimond Level: 85 Class: priest Race: Draenei Holy Priest Item Level: 385 equipped Pve Armory Link:eu.battle.net/wow/en/character/outland/Blooddimond/advanced tasiyici Class: hunter Race: Dwarf Hunter Item Level: 382 equipped Pve Armory Link: eu.battle.net/wow/en/character/outland/Tasiyici/advanced Achievement Point: 2450 Server: wildhammer Karakter Bilgileri: blooddimond Level: 85 Class: paladin Race: Dwarf Holy paladin Item Level: 389 equipped Pve Armory Link:eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Tasiyici/advanced Ve bunlar dışında 85 ve 80 charlar mevcuttur İlk başlangıc cd-key biliniyor mu? evet Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? Evet Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? Evet Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? Evet Renkli kimlik (taratılıp) eksiksiz verilecek mi? Hayır , Yuzyuze goruşebiliriz Accountun ilk sahibi misiniz? Evet Account Payment - kredi kartından odemelere acık mı? Evet mesleki acıdan fırsatım olmadığı icin satıyorum Tamamen bırakıyorum wowu. mersinden alacak olursa yuyuze verilir, irtibat [email protected] tel: 0533 619 39 99 Alana şimdiden hayırlı olsun. __________________