Oyuna tekrar başlamak istediğimden dolayı MERGE edilmemiş account aldım 75 liraya.. ve Sor ile dk kastım. Sonra oyuna devam etmeme kararı aldım. Artık o kadar sıkılmışım ki.. Ve almış olduğum accountu tekrar satışa cıkartıyorum.. Bilgiler tamamen kendi adıma olup KEY bilgisi olmamaktadır. Merge account zaten otomatik Cata. account olduğu icin herhangi bir paketin keyi bulunmamaktadır. Paket almadığım icin bulunmamaktadır. Bilenler bilir zaten.. Lutfen sadece ciddi alıcılar eklesin veya arasın.. Alacağım deyipde tekrar donmeyenler aramayanlar almayanlar ARAMASIN Bile.. Cok para istemiyoruz hepi topu 50 lira almayaksan gereksiz yere meşgul etmezsin. Aklınıza takılan ne olursa olsun arayıp sorabilirsiniz. veya msn e ekleyip sorabilirsiniz.. Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...Simarik/simple Telefon: 0545 761 45 41 msn: [email protected] Sehir:Adana Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: H *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: E *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 50 Tl son fiyattır. __________________