warcraft ...ve tarihi hakkinda kisa bilgiler
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- warcraft ...ve tarihi hakkinda kisa bilgiler
-
30-09-2019, 13:04:31warcraft kitaplarini okumus arastirmislar kesin vardir aranizda burda onlardanda yardim istiyorum eger anlattiklarim arasinda eksik ve yanlislar varsa yada anlatcaklarima karsi cikicaklar (tabiki olucaktir cunku bir kitaptaki bilgi baska bir kitapta farkli acidan anlatiliyor cunku alliance ve horde un ayri tarihleri ve ayri anlatilis sekilleri var) ilk olarak baslangictan bahsedelim titanlar veya taravellers titanlar su ana kadar hic gorulmemelerine ragmen dunyalari yarattiklari soyleniyor ve bir zamanlar kucuk bir yildiza varip onu cok begeniyorlar ve ona azeroth ismini koyuyorlar burdan hikaye devam ediyor ve titanlar azeroth u sekillendiriyorlar onu o kadar cok seviyorlarki ortasina buyulu bir gol koyuyorlar sonra oraya bazi humanoid kabileler bu golun guclerini hissediyorlar ve gol kenarlarina yerlesiyorlar....(bu kabilelelerin frost trolls olduklari soyleniyor bana gorede oyle) titanlar bu sirada dunyayi sekillendirmeye devam ediyorlar ve koruyucu ejderhalari yaratiyorlar buyuk 7 ejderha ondan sonrada dwarflari yaratiyorlar .bir gun titanlar azeroth u terk ediyorlar. gol kiyisinda yasayan humanoid kabileler yillar sonunda gol kenarina yerlesen frost troll kabileleri buyunun etkisiyle evrim gecirip buyuye bagimli bir irk haline geliyorlar ve kendilerine kaldorei(night elves) yildizlarin cocuklari adini koyuyorlar . gol kiyisindaki boceklerde buyulerden etkilenip silithids oluyorlar (bu buyuk bocek moblar iste hepsinin adi silithids) bir sure sonra gol kiyisina daha yakin olan elfler daha guclu ve daha zeki olmaya basliyorlar ve kendilerine high elves demeye basliyorlar ve kimin gole yaklasip kimin yaklasamayacagina karar vermeye basliyorlar . bu sirada dwarflar yerin altinda sehirler yapip dunyayi sekillendirmeye devam ediyor bir sure sonra dwarflar sonsuz bir uykuya yatiyorlar. __________________