Artık oyun oynamaya vaktim olmadığı icin karakterlerimi satmak istiyorum ... Acc icinde 3 char bulunmaktadır ; LVL 70 Undead Mage LVL 70 Tauren Druid LVL 53 Bloodelf Priest LVL 70 Tauren Druid ( Apoletta ) Karakter şuan Moonkin formda 961 spell powera sahiptir sadece legginsi ve 2 enchi eksiktir onlarıda yapınca 1k yı gecen spell powerı olucaktır . Spell power setiyle bir cok dungeonda ve raidde healer veya dps olabilir . Ayrıca bankasında tanklık icin gayet guzel gearı vardır yine bir cok dungeonda ve raidde rahatlıkla tanklık yapabilir ve bir kac parca feral dps icin gearı bulunmaktadır . Ayriyetten Karakter 375 skinning ve 365 leatherworking skillerine sahiptir LVL 70 Undead Mage ( Daglarkizi ) Karakter pve gearda unbuff 1136 spell power 174 hit rating ve 17,89 crit change a sahiptir . PvP gearında ise 492 resil 20,28 crit change ve 757 spell power a sahiptir . Karakter 375 tailor ve 275 ench skillinede sahiptir LVL 53 Bloodelf Priest ( Nehiryeli ) Kasmaya vaktim olmadığından bu charı malesef bitiremedim . Char lvlına gore gayet guzel geara enchlere sahiptir Char şuan holy talent olup 229 heal up a sahiptir ( bu lvl da kolay kolay bi charda bulamazsınız ) Eğer bu charıda kasmayı duşunurseniz bu gearla her dungeonda healer yada shadow olarak yeriniz hazır olacaktır ...282 Ench ve 272 tailor skillide mevcuttur Acc'nin Fiyatı 300 Ytl'dir isteyen olursa + 50 ytl ye daha cd lerinide tertemiz duzgun bir şekilde satabilirim Acc'nin gizli sorusu ve cvbı mevcuttur Acc İstanbul ici elden satış olacaktır ... Fiyata pazarlık payı koymadım cd siz 300 cd li 350 ytl son fiyattır Goruşmek İsteyen : [email protected] adresinden ulaşabilirler __________________