Yeter artik...gm ler uyumayin..x trap plsssssssss:@
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Yeter artik...gm ler uyumayin..x trap plsssssssss:@
-
30-09-2019, 12:57:06koxperler yuzunden sattım 76 lwl prestımı..onca zaman emek werdıgım prestımı ... sora dayanamadım ark ların da ıstegıyle ardream prest actım... ıtem de aldım kendı capımızda... ama lanet olası weletler yuzunden oyun mu oynuoruz sawas mı yapıoruz bellı dııL.... oyun bıLmeyen ıtemı dııL kcıına gyecek donu olmayan cuLsuzlar yuzunden... 0-6 yas grubu weletler yuzunden... annesıne bacısına kufur yemeyı bı oyun ıcın goze alanlar yuzunden...bu kadar basıt adamların serefı.... GM ler banned werıor arada sırada ama neden bu ardreamdan hıc koxperler azalmıor... ustelık kıralıkları da saglıosunuz adamlara.. aL kulelerın onune koxp kur der gbı... oyun gercekten bir oyunsa PLAYERLERINI KAYBEDIOR ama oyun bır tıcarethaneyse MUSTERILERINI KAYBEDIOR... anlayın artık bunu lutfen.... yazdım bunları cunku cok sınırlıyım az once bdw den cıktım we neler oldu bıttı anlayamadım bıLe... 6 7 kere moumente rtıkladım ama yenıldık yınede cunku bsım townda bızden cok karuslar wardı.. bsımkıler 50 kere yatmıs bıle:@@@@@@@@@@@ __________________