Mists of Pandaria'yı bir hevesle aldım ancak sonradan farkettim ki okulla beraber gitmiyor artık oyun oynayacak zamanı gecmişim. hesapta kullanılmamış ve istediğiniz chara verebileceğiniz bir raf mountunun yanı sıra 1 adet kullanılmış olmak uzere toplam 2 raf mountu var. Burning Legionda Alliance (toplam 7k gibi cuzi bi miktar para var) class:gnome warlock level 85 meslek:enchanting/jewelcrafting 500(raf mountu hearth of the nightwing'i ve %280 flying ve diğer flying sertifikaları) class: human priest level:85 meslek alchemy, tailoring 525 (%280 flying yoktur) Ahn Quiraj Horde (18k para var) class: blood elf mage level 85 meslek: alchemy herbalism 525 (%280 flying ve diğer flying sertifikaları) class: troll hunter level 85 meslek: minning-skinnig 525(%280 flying ve diğer flying sertifikalar) class: tauren warrior level 84 meslek yok fiyat sadece 100 lira ki bu para sadece mopa başlarken harcadığım icin icime oturan para, boş hesap almaktan daha karlı. (niye yuz denirse, mop ve 1 ay onceden mopa hazır olmak icin aldığım prepaid) hesap adı soyadı, mop cd-keyi, gizli sorunun cevabı verilecektir ancak kişisel guvenliğim acısından kimlik fotokopisi vermektense bizzat telefon numarası, ev ve okul adresi vereceğim. bana ulaşmak isteyence [email protected]'dan ulaşabilir not: accountun şimdiye kadarki ilk ve tek sahibiyim __________________