2222 HD shaman ve Brutal Mage, S2/S3 druid ve warrior
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 2222 HD shaman ve Brutal Mage, S2/S3 druid ve warrior
-
30-09-2019, 12:55:08Oyunu bıraktıgımdan dolayı accmi satmak istiyorum. Acc sahibi yani ben turkiyenin en buyuk guildlerinden birinin eski officer charıdır. Karakterler Twisting Nether Serverında bulunmaktadır. BaracudÂ- Shaman Orc Male Shaman Resto spec 5/8 Resto t6 2222 HD 228 HASTE 202 MP5 3/8 Elem t6 1/8 Ench t6 bulunmaktadır. Nether Drake Fiery Horseman (karazhan ilk boss rare mount) Bear Mount (biliyosunuz zaten :P ) Meslekler: Alch (pot master full recipeli) LW (sunwell davulları icin) Shamanda 1600 arena puanı bulunmaktadır Ayırca yarı merci, 1-2 vengeli pvp resto gearda bulunmaktadır. Cok fazla flask, pot, elixir, weapon oillleri bulunmaktadır. *bankada full t4, 3/5 t5, ilk karazhanından kalma resto gear bile vardır, hatta yıllar once bwl den alınmış klasik itemlerde bulunmaktadır. *full ench gearı bulunmaktadır ayrıca elem setinden sadece 2-3 item eksiktir * Charda enchsiz item bulmanız imkansıza yakındır. bu charla tam 3 yıldır oynuyorum cok onem veririm enchlere falan ANTOK - Mage Undead Male Frost Spec ama firede yapılabilir isteğe bağlı 952 Dmg done %21 kusur crit 453 Resiliance 38 haste vardır Meslekler: Enchanting (375 ve rare tarifli) Herb Nether Ray bulunmakta. Oktober Fest den alınan mount... Beerfest Ram.. (serverda az kişide var) Charda 3 brutal vardır kalanların hepsi vengefulldur.. Tamamen pvp yapılmış bi char. Acc kapattıgımdan dolayı brutal eldiven alacaktık falan olmadı.. Charda 1300 civarı arena puanı vardır Cantada pve itemleride vardır Bankada 200 Arcane Dust, 100 Planar, 4 Void bulunmaktadır (satmaya kalksanız 1k ya yakın gold eder) Nagzanka- Druid Tauren Male 1626 HD 383 Resiliance Yarım Enginering ve full Skining meslekleri Sadece pvp icin kasılmış bi char, cantasından full epic/mavi feral gearı mevcuttur. karakterde 300-400 civarı arena puan vardır acc kapalı tam bakamıyorum Bumbklaatt- Warrior Tauren Male 1600 AP %31 crit 328 Resiliance Full karazhan tanklık gearı vardır. 1k ya yakın arena puanı mevcuttur. --------------------------------- Ayrıca burning legion serverında lvl 63 human warlock bulunmaktadır. *Accde ayrıca 7500g bulunmaktadır. *Migrate ve isim değişikliği butun charlar icin acıktır *Her karakterde yeteri kadar mark vardır (eos eksik hepsinde) -------------------------------------- Butun Oyun kutuları bulunmaktadır sadece klasik wow un cd keyi kayıptır ama sorun değil gizli soru yeterli oluyor. Daha once 3 kere hacklendim herşeyi geri aldım ondan sorun olmayacağını biliyorum Elden satış duşunuyorum. İstanbulda ici heryer olur. Fiyat aralıgı bid 800 buyout 1000ytl MSN: [email protected] tel: 0535 987 46 89 __________________