Selamlar. Frostwhisper serverindeki dranei shamanımı satmak istiyorum İtemler: The World of Warcraft Armory Repleri gayet iyidir. Aldor:exalted Canerion:exalted Sha'tar:exalted Kurenai:exalted(talbuk icin kasmıştım) Shattered of sun:exalted Netherwing: Honored Honor Hold:Revered Ek olarak: Epix Bineği Epix Fly vardır. Pvp olarak pek bişey kasmadım: 1 parca s4 eldiven 2414 arena puanı 10k honoru var. Tittle olarak : Champion of the Naaru ve Shattered of sun(ki bilen bilir kendileri 1k golddur)var Bankada full epix : enchatment gear ve 4-5 parca epixli elementel gear ı var Banka ağzına kadar herb dolu İlgilenenler icin irtibat: [email protected] Charın ilk sahibiyim o yuzden butun bilgileri vericem Charda 2k goldda vardır.Serverinde kimseyle sorunu olmayan illdian farm yapan bi guilde raider rankındadır her raide kesin inv alırsınız. Mesleklerin ikiside potion masterdir bir kac flash ta var Hergun 1 tane primal earth life cevirerek kafadan 20g kazanırsınız veya saklar gear yaptırır veya yeni item aldıgınızda ench felan yaptırırsınız Fiyat icin fazla bişey istemicem 250 ytl veren alır charı İyi gunler __________________