Acil Satılık Account!!! 70 Level PVP/PVE Druid!!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Acil Satılık Account!!! 70 Level PVP/PVE Druid!!!
-
30-09-2019, 12:52:07Selamlar arkadaşlar. Aralık'ta askere gideceğim icin guzelim account'umu mecburen satıyorum. Account'umda bircok karakter mevcut bunlar Horde - Alliance karışık olmaktadır. Belli başlılarını soyluyorum bunlar 50 ve 70 level arası karakterlerdir. 70 level 1 tane karakter vardır. O da Tauren Druid (Al'Akir PVP serwerındadır.) Yine Al'akir de B.Elf Rogue ve Xavius serverında Orc Warrior bulunmaktadır. Alliance tarafındaki karakterlerim ise Human Rogue ve Mage bulunmaktadır Maghteridon serverında. 70 level druidimde s4-s2 gladiator itemları ve honorla alınan tum pvp itemları vardır. Badge'larla alınan pvp cloak'ı da bulunmaktadır. Resilence olarak maksimum yapılabilecek resilencetadır. Healing olarak da 1800+ trinket kombinasyonlarına gore daha da arttırılmaktadır. Feral itemları da cantasında mevcuttur. Heroic Dungeon epic dropları ve Factionlardan gelen epicler'den oluşmaktadır feral itemları. Inventorimde 1000 kusur goldu rahatlıkla edinebilceğiniz epic recipe ve matzlar bulunmaktadır. Faction'lara exhalted ya da revered'dır. Cebinde 500 civarı gold bulunmaktadır. Tum enchantleri vardır. Kısacası Pvp ya da Pve'ler de hicbir sıkıntınız olmayacaktır. Zaten bulunduğu server'da oyuna başladığınızda dort bir yandan Arena ve Dungeon teklifleri gelecektir. Uzerinde yine item almaya yetecek kadar Honor ve Arena Puanı bulunmaktadır. Gonlunuzun isteğine gore feral yapmaya da başlayabilirsiniz, ya da moonkin. Ayrıca serverda progress'i gayet guzel gitmekte olan bir turk guildi bulunmakta. Daily questleri ve 25men leri beraber yapabilir ve cok keyif alabilirsiniz. Karakterimin ismi Fidencáno(Tauren Druid) İstediğim fiat 500 ytl'dir. Bana herhangi bir sorunuz icin [email protected] mail adresinden ya da 0532 528 05 13 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. __________________