İlk once oyunu biraz denedim 3 paket aldım 200 kusur harcadım sadece denemek icin hani sadece para bu oyun baska bırseyı yok 3 ay da bir yeni versiyonu cıkıyo ve zorla onu almaya itiliyorsunuz ha oyuna gelince cok ıncık cıncık var oyunda yok kıyafet yapmak falan filan yok gorevle kas ok buraya kadar guzelde bi sureden sonra sıkıyo ko il karsılastırırsak ko basit ama zamanında cok eglencelıydı sabahlara akdar aynı şeyleri keser dururdun ama sıkılmazdın bu oyunda beni sıkan bişeyler oldu dungeonlar ii hoşda tek basına nereye kadar gezıcen bos bos aynı mapte gorevler bıle bı zaman sonra sıkıyor ben bu oyuna 200 lıra yatırdım fakat bu kadar basit sıkılacagım aklımdan gecmedı oyunu hic bilmeyen biri icin ogrenmesi gercekten zor.Oyuna para ver her ay premium al gorev yapmak icin saka gıbı baska birşey demiyorum.Her pakette yeni bir ırk o ırkı almak icin 90 lira paket parası sonra premium parası 2 ay sonra yeni paket gelicek 100 lira onun parası da parası değmez başka bişey degil objectif olarak bakıyorum sadece __________________