Arkadaslar biz kaleye dostlarimizi toplayip hep birlikte atak yapip alacaktik ama clanlar arasinda sozlu ve tlf lu tartismalar olunca bekledİk ortami gormek İCİn sonucdada ortam bizi kaleye saldirma degİlde koruma amacli olmaya yoneltİ. Su an kaleyİ hİc bİr bedel almadan ve bİrtek verİlmİs soz uzerİne dostluguna guvendigim kardeslerimle birlikte (clan İŞİmlerİ vermİyorum ama hepsininde durustlune guveniyorum )kaleyİ elİmİzden geldİgİ kadar koruyoruz . Bu korumanin bedelide orclarda kİ kopuklugu ve kardesligi bir arada tukmak İCİn yaptigimi herkez bilmesİnİ İstİyorum.sunuda bİlİn kİ İCİnİzden(clan baskanlari degİl benİ tanimayan clan eleman lari) kİmse kaleden para alipda bİze vermİyor dİye dusunmesİn ben ve benİmle bİrlİkte olan tum clanlar kale sahİbİ olacaklar buna dostluguna guvendigim adream clanlarida dahİl ve bu sekİlde herkez bazi duygulari taticak ve kaleden gelecek parayida kendileri clanlarindakİ eksİklerİ tamamlayacaklar , koruyanlara para vermicekler burda para onemlİ degİl onemlİ olan bazi duygulari tatmak ve hegomanyalari yikmak İCİn ugrasiyoruz biz bu sekilde birlik oldukmu kaleye kimse saldirmaz ben İnaniyorum artik csw lerde bundan sonra kimse ezik cariyla girip kimseye kufurlu hakaret etmiyecek bİrde bana csw de sakin kizmayin ben oraya korumak İCİn gİrdİm ve kristelİ kirma amacli hangİ clan ve clan lİderİ gelİrse ben saldiririm onun İCİn kusura bakmayin bunu herkez biliyor csw clan savasi irc savasi degİl ırkının senİ kesmesİnİ İstemİyorson csw ye gİrmeyİn arkadaŞlar sen benİ kestİgİnde ben kirilmam ve kİmseye laf soylemem np kasmak isteyen arkadaslar colde dursunlar arkadaŞlar burdan sunu anlayin bu oyun. oyun İCİn hİC bİr sekİlde İtİcİ kirici laflar birbirinize soylemeyim
dostluk ve beraberligin karsısında hıcbır clan buyuk ve kuvetli degil
KALE BİR CLANIN DEGİL DOSTLUGUNA GUVENDİĞİMİZ BUTUN CLANLARIN
SATL10
MUSTAFA
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Csw hakkinda bİlgİlendİrme