Wow Oyun İncelemesi (Ko dan + ları -leri)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Wow Oyun İncelemesi (Ko dan + ları -leri)
-
30-09-2019, 12:50:44Evet arkadaşlar ben sadece 12 yıl Knight online gecmişi ve 2 bucuk Aylık Wow gecmişi olan biri olarak gorduğum kadarıyla detaysız bir değerlendirme yapıcam. Eksigim varsa yazarsanız sevinirim. 1.Grafik Tasarım : Wow grafik ve tasarım olarak gercekten Ko yu solda sıfır bırakır.Tasarım olarak suna degınmem lazım wow iyi bir tasarım fakat eksik bir tasarım eger boyle bir oyun yapıyosanız ve rakip oyunun en can alıcı noktası Colony zone sa onu baz almak şarttır.Oyunda kasmak kolay ee iyi tmm itemleri herkes eşit şartlarda alıyor ee bu da tmm fakat bu itemleri alıp 1 v 1 yada 50 vs 50 yapıyorsun oda biryere kadar.Oyun grafik yonunden harika tasarım daha iyi olabilirdi. 2. Oyuna her ay para veriyorsun tmm bu oyundaki pokeleri uzak tutmanın bir yolu cok server var buda guzel fakat bir moderatorun dedigi gibi kasmaktanmı sıkıldın git balık tut git mesleki gorevlerini yap parayı bunlar icin mi vericem ? diye sorarlar adama.Ko ya kasmak icin para verirsin oyuna giriş icinde cuzi bir fiyata giriyordun kasmışşan gir cz de actionu yaşa 3. Wow da cok ayrıntı var bu oyunun profesyonellerin elinden gectiği acıkca ortada fakat madem ırk ceşitliligi var her ırkın kendi ozelliği var her ıkta warrior olmucak her ırkta mage olmıyacak warlock olmıyacak her seyı bu kadar irdeledin madem bunuda yapıcan.Ko da ayrıntı yok karakterler var karakterler arası degişim var buda yeterli.Yani Wow abartı olmus. 4. Para odeme her oyun cıkışı para her ay para abartı.Ko da kastıktan sonra abartı sı yok. 5. Kasmak guzel zevkli kolay.Ko kasmak abartı. 6. Wow da sorunlar hemen cozum buluyor Gm ler 7 24 on ulaşmak cok kolay.Ko da olaylar cozumu zor turkce destek yok Gm ler ulaşmak zor. 7. Wow da hack ve vs durumlarda cok kolay cozume ulasıyorsun.Ko da cozum sadece Account iadesi oluyor.İtemler gittigiyle kalıyor.Wow da itemler eşit oldugu icin parasal sorunu olmuyor.Ko da itemler paralı oldugu icin gittigi zaman geri donuşu olmuyor.Not paralı dediysem pazar ortamı olması yonunden irdeledim.Wowda Gb falan filan yoktur.Herkez kendi parasını kendi kasar oyunda Gerekli olan degerlendirmeleri yaptım wow en sacma yeri en ust paketi almak yetmiyor.En alt paketide alıcan buda oyuna başlamadab bir 200 tl nın gıtmesi demektir.En buyuk handikapı bu bazı konularda acıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana.Ayrıca Wow da şimdi bana battle var dungeonlar var diyen arkadaslar cı kabilir fakat bu heroyu kasma yontemi icindedir ayırt etmek lazım. Oyun genel anlamda cok basarılı grafik animasyon bakımından ama oyun kasmada kalıyor kim ne derse desin saygılar...... __________________