Karakterin Migrate i acıktır ve Karazhan PVP serverındadır. Karakterimin ırkı Orc tur. Bu karakter ile oyundaki Sunwell Plateu da boss olan Eredar Twins e kadar her boss u main tank olarak rahatlıkla tankladım. Armory: Armory de Matchett olarak aratırsanız bulabilirsiniz. Su anda uzerinde PVP gear da olabilr tank gear da tam olarak bilemiyorum. Bu nedenle ayrıntılı bir sekilde itemları buraya yazmak daha mantıklı. Tank Gear: Weapon: The Brutalizer Shield: [Kaz'rogal's Hardened Heart] Head:Tier 6 Head veya alternatif olarak Faceplate of the Impenetrable(Illidan Stomrage drop) Chest: Tier 6 Chest Leggings: Tier 6 Leggings Waist: Girdle of Stability (BT drop) Shoulder: Tier 6 Shoulder Rings: Band of the Abyssal Lord ( BT drop) Band of the Eternal Defender ( 2 yuzuk de +4 all stats enchantli ) Gloves:Tier 6 eldiven Trinkets: Commendation of Kael'thas, Darkmoon Card: Vengeance, Shadowmoon insignia ( BT drop) , Scareb of Displacement Gun: Legionkiller, Rifle of the Stoic Gurdian ( 2 si de BT drop) Hatta Black bow of the betrayer (BT drop) Neck: The Darkener's Grasp (Kael Thas quest odulu) veya Shattered sun pendant of resolve ( Shattered sun offensive reputation reward) Wrist: Tier 6 wrist ( Sunwell Drop) Butun itemların enchantlerinin ve gemlerinin en ust duzey oldugundan emin olabilirsiniz. Bunların yanısıra kullanmak isterseniz bu itemlara alternatif pek cok tank itemı da bankada bulunmaktadır. Onların da enchantleri ve gemleri en son duzeydedir. Tanklık icin ise ayrıca full Fire , Nature ve Frost resistance bulunmaktadır. Parca parca diğer resistancelar da bulunmaktadır. (Blessed medallion of karabor gibi mesela) HP yi bosslara gore isterseniz 18-19000 e kadar cıkarabilirsiniz ( buffsız). Ayrıca defense ı 580-90 lara kadar cıkarabilir ve avoidence ı 92% lere kadar da cıkarabilirsiniz. Ozellikle Sunwell de avoidence daha onemli. Fury gear: Weapons: Akil zon's Talon blade ( Za drop) , Tracker's Blade (Mh drop) Head: Thundering Greathelm ( Magtheridon drop) Chest: Bloodstained Elven Battlevest ( ZA drop) Leggings: Leggings of the divine retribution (BT drop) Waist: Chain of unleashed rage (Badge item) Shoulder: Tier 4 Shoulder Rings: Band of devastation ( BT drop) Garona's signet ring ( 2 yuzuk de +4 all stats enchantli ) Gloves: Tier 6 eldiven Trinkets: Shard of contempt ( mgt heroic drop) , Bloodlust Brooch (badge item) Gun: Steelhawk crossbow, Black bow of the betrayer (BT drop) Neck: Shattered sun pendant of might ( Shattered sun offensive reputation reward) Wrist: Bladespire Warbands ( Gruul Drop) Fury gear ı da rahatlıkla gireceginiz bir guildde biraz daha kıvama getirebilirsiniz ancak su haliyle de BT ye rahatlıkla alınır SWP icin ise biraz kapıda bekleyebilirsiniz. Ancak bu tank gear ı ile gireceginiz guild zaten muhtemelen size o itemları rahatlıkla saglayacaktır. PvP gear: Acıkcası PvP yapmaya hic seven bir insan değilim fakat yine de 4 parca Sezon 2 var ve 1-2 gun icerisinde muhtemelen karakter satılana kadar ara itemların da pek coğu toplanmış olucaktır. Su an haliyle 5k kadar honor ve 500 kadar arena puanı var. Ancak Orc warrior un da PVP deki ustunluğunu goz onune alırsak cok kısa surede Brutal seviyesine getirebileceginize inanıyorum. Ozellikle migrate dusunmuyorsanız Karazhan serverında pvp yapan bulmak cok kolay. Weapon olarak ise Jin' rohk, The Great Apocalypse ( ZA drop, executioner enchantli) kullanmaktayım. Karakterin genel ozellikleri bu sekilde. Gear dışında reputation olarak aklınıza gelebilecek TBC sonarsı her yere exalted ım. Meslekler: Enchanting ve Herbalism 375 Skilller: Fishing ve Cooking 375 ( cooking oyundaki butun yemekler var) Enchanting mesleğimde guzel formuller var onlarla para da kazanabilirsiniz. Ayrıca bankamda tanklık adına her turlu buff ı potu flaskı scroll u ve pek cok daha sizin kişisel tercihinize kalmış itemları bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra bankamda yeni alacagınız itemlara takacagınız gemleri hazır etmek icin badgelerimle 17 tane kadar gem aldım cunku badgelerle alınacak pek item ım kalmamıştı artık. Bunun yanısıra yeni yapacağınız enchantler icin de pek cok enchanting item ı bulabilirsiniz bankada. Tum bu bankadaki itemlar ve riding crop, 280 lik cenarion expedition exalted mountu gibi oyunu daha zevkli kılacak objeler tamamen hediyem olacak. Ayrıca karakterde bir de level 17 rogue var onu da twink olarak kullanabilirsiniz o da hediyem olacaktır beni bu oyundan kurtardıgınız icin Karakterde ayrıca yaklaşık olarak 15k gold bulunmaktadır. Anlayacağınız uzerinde inanılmaz emek olan bir karakter ama buraya kadar gelmek hic de kolay olmadı. Karakterimin ucreti olarak 850 YTL yi uygun gordum. 1 aylık oyun suresi de acıktır ve butun bilgileri (CD key, cdler, e-mail, gizli soru) elimde mevcuttur. Takdir sizindir, pazarlık elbette yapılabilir. Bana buradan ozel mesaj ile ya da "nejatgokhanokatan gmail.com" mail adresinden ulasabilirsiniz. Ankara' da olanlarla 16 Ağustos saat 17:00 a kadar elden alışveriş yapabilirim. __________________