Sowena; Executus ; Lvl 70 female Night Elf Druid
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Sowena; Executus ; Lvl 70 female Night Elf Druid
-
30-09-2019, 12:46:27Farklı Accountlardaki 2 tane lvl 70 ally charımı satıyorum Her iki account frozen durumdadır ve charlar migrate icin musaittir : ....Lvl 70 Night elf female Druid.... Server: Executus Char bilgisi: eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Executus&n=Sowena, ---Bir trinket dısında full epic (Mavi trinket badge of tenacity en iyi 2. Druid tank itemıdır) ---Ayı formunda unbuffed --> 17.1k Healt 31k armor %36 dodge rating ve crit immune. BT/MH offtanking cok rahat yapılıyor ---Item olarak eksıgı 100 badge e chest-embrace of the everlasting proves mı ne- (sadece 15 badge gereklı bankada 85 badge var)Birde s2 head. ---Tanking itemlarının dısında cantasında kedi formu ıcın Item set ve bankada cok olmasada epic resto gear parcaları var (staff of dark mending etc..) ---Proffesion armoryden gorecegınnız uzere Alchemy375/Herbalism375 ---Yannıs hatırlamıyorsam 1.3k uzerı parası kalmıstı ve bankada satılıcak herbler primmallar etc. ....Lvl 70 Draenei female Shaman.... Server: The maelstorm Char billgisi: eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Maelstrom&n=Malchediel ---Bankada Elemental gear dısında gene full epic enhance ve Resto gear var. ---Zamanında guildldeki tek shaman oldugu icin butun karazhan shaman dropları bu charda. Ama sonnra oynamayı bıraktıgım ıcın gelen yeni itemlara gore biraz geri kaldı. Genede Karazhan ve SCC yapan guildler ıcın fazla bile. ---Neredeyse Her factionla exalted. (Yeni expensionda reputationların cok onnemı olucak) *Hangi CD key hangi account icin hatırlamadıgım icin shaman bonus gibi bir şey *Charla hakkında daha fazla bilgi ve iletisim icin bana PM ile yada [email protected] ulasabilirsiniz. *İstanbulda oturuyorum ve Elden teslimm tercihimdir __________________