Suan oynamakta oldugum bir asasim var ama oyuna basladigimdan beri asas oynadigim icin sIkIldIm yeni arayislar icine girdim. Tek oynamadigim char mage kaldi ve bir flame mage dizmek istiyorum. Suan elimde +9 Cleaver -+9 mirage dagger Dual +1 rol -Iron neck-Ske belt-Dual dex 16 hp 3 3 parca chitin 8-dd 15- 2 parcada kolluk ayaklik +9 fp bulunmakta. 5-10 gb de param var. Oncedende belirtmis oldugum gibi bu itemlar ile saglam bir paper mage dizebilirmiyim saglam damageler verebilirmiyim. Kafama takilan bazi seylerde suana kadar hic mage oynamadim(tp mage oynamisligim var bir kac kere) Oynamayi ne kadar surede ogrenebilirim? Asasla aldigim zevki mage ilede alabilirmiyim? Suan oynamakda oldugum asasada baya emek verip 300 k np kastim o yuzden cok birakmada istemiyorum dogrusu ama asasdanda gercekten sIkIldIm. Sizin vericeginiz cevaplar dogrultusunda bende napacagima karar verecegim. Cevap veren herkeze simdiden cok tesekkurler. Not: Ardreamde oynayacagim yazmayi unutmusum. __________________