Selam Arkadaşlar ; Uzun suren bir Ally tecrubesinden sonra Blizzard'ın her yonden Horde'lere kıyak gectiğini anladım. Eski serverımdaki lag sıkıntısı ve oyuncu kalitesinden dolayı Shattered Halls Server'ında yeni bir başlangıc yaptım. Tabikide Horde olarak. Kastık kastık 70 olduk 3-5 item topladık derken 3-5 kanka yaptık. Karaydı gruuldu maggydı derken şuanda serverın 2. en iyi Turk guildinin liderliğini yapıyorum. Progressimiz SSC 5 Boss / TK 3 Boss ve diğer zamanlarda MH/BT Denemeleri (MH ilk 2 boss down). Peki Ben bunları neden yazdım? Cevap cok basit; Kimi zaman olur online player olmaz raid toparlanmaz kimi zaman olur dengesiz classlar raidde olur başarı sağlanamaz ve bunun gibi sebeplerden dolayı Officer arkadaşlarla Guild'e 1-2 eksik gorduğumuz class icin alım yapmaya karar verdik. Şuanda guilde gelmek isteyen olursa migrate yoluyla alınacak classlar; 2 Lock (Spec Serbesttir) 2 Shaman (Resto) 2 Pala (Holy) / (Prot) 2 Mage (Frost Tercihtir) Amac her oyuncunun bir alternatifi bulunmasıdır. Detaylar icin MSN adresim : [email protected] Saygılarımla ; Miracle Gleader Danceforme __________________