Deneme surumunden sonra
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Deneme surumunden sonra
-
30-09-2019, 12:37:57arkdaslar deneme surumunde 20 lwl oldum artık key yuklemek ıstıyorum sanal bı sıteden key alcam 28 tl e(Wow EU BattleChest Avantaj Paketi +30gun Classic Baslangic CDkey, Burning Crusade Pack, Wrath Of The Lich King) sımdı ben aşşagıda belırtcegım aşamaları yaptıkdan sonra onla dewam edebılırmıyım edemezmıyım ? World of Warcraft Cd-Key Yukleme 1. ilk olarak Battle.net sitesine giriş yapınız. 2. Giriş yaptıktan sonra sağ tarafta "Add a Game Key" tıklıyoruz. 3. Cıkan kısımda "Enter Code" yazan yere size verilen kodu girip "Redeem Code" tıklıyorsunuz. 4. Oyununuz battle.net hesabınıza eklendi. Oyuna battle.net id ve şifreniz ile giriş yaparak oynayabilirsiniz. Ayrrıca rogue meslek ıcın icin sorum olcakdı baya baktık aramadım taradım ama 2013 yılına dair bilgi yok hep 2009 da kalma seyler var degısıklık oldumu olmadı bılmıyorum ama guncel bılgıler işe yarar sız hangı meslekleri scmeyılım?tesadufen balıkcıgılı aldım bildigim akdar 2 meslek alınıyo balıkcılık ıseyararmı ?rogue de işe yaramassa nerden kapaaattırabılırım ? Cok fazla soru oldu ama kusura bakmayın artık yeniyiz __________________