h t t p : / / eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Prom%C3%A6theus Pvp Server "Hand Of Adal" Tag. 375 Fishing ve 375 Cooking 375 Herbalist + 375 Enchanter / Bir Cok BC Enchantı Mevcuttur / Boars Speed Savagery etc.etc. Gereken Her Yer İle Exalted./Armoryden kontrol edebilirsiniz.Bt ile Exalted olmasına cok az rep lazım. 1 full de sanırım exalted olabilir. Zaten su an ıcınde buundugu guild hardcore raiderdır. Ve raid bulamama gibi bi şansı yokdur. [Reins of the Veridian Netherwing Drake] / shadowmoon Drake. + Skettis Nether Ray + Riding Crop Ftw =) Shadow Res Gear Full + Enchanted "BT" + Shadow Res Trinket /Quest For Bt/. /İllidian Ve İlidari Quest Trinketidir. Black Templa Teleport Olabiliyorsunuz Yani. 2 Peti War 1. Si Cat / Elite Siyah Cat "Ratchet" Dan alınmısdır./PVP Dieri Normal Ravager./PVE Pvp İtemleri Olarak Vengeful Axe Ve Vengeful Chesti ve Vegefull Headi mevcut + Olarak Guardian boot /surefooted/ ve yeni gelen Pvp necki /epic gemli/ ve guardian belti mevcut. 70 Mage Gnome ( yeni 70 ) 375 Alchesmit / Potion Master 375 Herbalist Merciless Staff mevcut geri kalan gearı pek işe yaramaz. 1 K lık % 60 Flying Mountu war. / beyaz Banka Charı Mevcuttur./kendi guildi olup guild bankası da acıkdır ----- + Olarak 34 Lvl Dwarf Warior war ve 55 Lvl Troll Mage Var Spinebreaker Serverında Bi kac 10 20 lvlik Charlarda mevcut. Buradan Pm yoluyla veya... MSN : [email protected] h o t m a i l . c o m adresinden daha detaylı bilgi isteyen arkadaslar ulasabilirler. Satış Koşulları: Account icin 350 - 400 ytl Arası fiyat talep ediyorum. Satış sırasında her turlu bilgi tarafımca aktarılacakdır. Accountun ilk sahibiyim o yuzden hic bir guvenli acıgı soz konusu deildir. Migratesi falan hepsi acıkdır. Her turlu cd keyleri felan mevcuttur. Satış bir tek Ankarada yuzyuze yapılabilir. Yok Ankaraya gelemem diyorsanız ve yinede almak istiyorum diyorsanız oncelikle anlaşmadan sonra verecegim kendi hesap numarama anlasılan tutar yatırılıp akabinde gereken bilgier verilecekdirYani /parayı almadan accountu asla teslim etmem hic bir bilgisini vermem/.. Son Olarak Rica Ediyorum Account Takaslanmayacakdır Ve Ongorduğum Koşullar dışında herhangi bi teklif kabul edilmeyecekdir. O yuzden CİDDİ bir alıcı iseniz Ekleyiniz Ve ulaşınız. __________________