arkadaşlar bazı sherif arkadaşlar cağrı ile takışmalı olduğundan cağrıyı elementin başkanı diye hapse yolluyorlardı şuan clanı satın aldım(tl basıp) cağrı ile uzaktan yakından bi ilgim ve alakam olmamasına rağmen aynı şekilde sucsuz yere hapse atılıyorum birinle aranızda musibet varsa şahısla halledin ha derseniz clanla ilgili bi sorun var alırım gerekiosa clana 20 m daha np atarım bu swdede bu clanı asla bayraktan duşurmem inada bindirirseniz ben zamanla duşeceğine inanıyorum clanda zaten benden başka player yok bu andreamdakilere sorarsanız bunu size soylerler bi ton itemlede zaten kxp acmam siz np nizi kasın clana baışlayın goreceksiniz eğer beni rahat bırakırsanız zamanla clan zaten sıralamadan duşecek amacım bayrak vs deil sadece royal clan sıralama bnm icin onemi yoktur pmden tehtid eden sherif arkadaşlarım eğer bu şekilde devam ederse sherif arkadaşlara soyliyorum o clanı patlatacaksin yoksa rahat bırakmazyız diyen arkadaşa benimle uğraşmayı bırak git kxperlarla uğraş eğer aynı şekilde yapmaya devam ederseniz inanın sw de oynayamayacağınız bi hale sokarım bu sw i sheriflik yapmayı bırak inanın kafanızı bile sw e sokamazsınız sadece benden size ufak bir uyarı okuyan arkadaşlara teşekur eder herkeze iyi oyunlar iyi forumlar dilerim lronSPlKE-lronSPlK3 saygılarımla HA DİYORSAN ŞAHSİ SORUNUM VAR İSTANBUL TUZLADA OTURUYORUM İSTERSEN ADRES VERİRİM BURDAN YADA SEN ADRES VER BEN GELİRİM KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAM YANİ......(SAYGI DEĞER SHERİF ARKADAŞIM) __________________