APR ban ve 999 Ban Hakkında !
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- APR ban ve 999 Ban Hakkında !
-
30-09-2019, 12:31:08Arkadaşlar herkesin bildiği uzere coğu kişi APR ban yiyor ve bundan şikayetci oluyor ama bilmiyorki bazen bu APR banlar size cok yardımcı oluyor hangi konudamı ? Charınız dısardan gelebılecek tehlıkelerde anında APR ban yıyebılır buda sızı soyulmaktan hack yemekten kurtarır. Bazen ise yediğiniz APR banları 999 a cevirebilirler nasılmı ? Charınızın gecmişini araştırırlar itemlerinizi incelerler ve 999 olabilme olsalıgını goz onunde bulundurmalısınız onun icin attığınız tıcketlere dıkkat edin eskiden koxpersenız veya ıllegal ıtem kullanıyorsanız tıcket atmanızı tavsiye etmem. 999 BAN acılması mumkunmudur ? Genelde bu banın acılması herkes ın dusuncesıne gore mumkun degıldır. Fakat atacagınız tıcket bu konuda cok onemli bir silahınız olabiliyor kendınıze guvenıyorsanız koxper degılsenız kendı bılgısayarınızdan kısa movıeler alıp yollayabılırsınız. Şahsen ben denedım ve faydasını gordum illegal item varmış ve incelenecek dediler ama sakın uyanıklık edip koxp vs varsa sılmeye calışmayın başka bir oyun ıcın bıle olsa bu konuda MGAME cok hassas calışmaktadır. Oyun ici Koxperlerle pm den dahı konusmamaya ozen gosterın KOXPER lerle aynı pt de durup onlardan yararlanmak 999 Ban sebebıdır ve bu banın acılma imkanı yoktur. Oyun ici para veriniz ben banınızı actırayım diyen kişilere hicbir zaman guvenmeyiniz paranız ucar banları Sadece ve sadece MGAME yetkilileri acabilir bunun icinde duzenli ticket atmalısınız ben 5 tıcket attım neden acılmadı demeyin attıgınız tıcket sayısı aynı konuda 1 den fazla ise tıcket atmanız kapatılabılır tek tıcket halınde herşeyi vurgulayıp atabılırsınız. Umarım yardımcı olmuşumdur. BloodyBeat-Ahmet (26) __________________