Server website: http://omegawow.eu/news.php Server Realm: set realmlist logon.omegawow.eu Server Patch: 3.3.5a x3 Xp for kill/quest/explore x3 Reputation kill/quest x2 Honor x1 Item ve Gold drops Omegawow, Hollanda sunuculu 6 senedir aktif kesintisiz hizmet veren blizzlike private serverdır. 3.3.5a patch gereklidir. Acık ve net konusacak olursam, oyundan anlayan arkadaşların gelmesini oncelikle tavsiye ediyorum. Hem PvP hem de PvE acısından Turk oyuncularla birlik oluşturabilmek acısından onemli. Genellikle oyundan anlamayanlar tercih ettikleri icin bu uyarıyı vermek istedim. Cunku deneme serverı olmasını istemiyorum, kaliteyi korumak acısından. Serverda Pve ve PvP tum alanlar acık. Ticketlarınıza en gec 24 saat icinde cevap gelmekte (eger uygun icerikte ve duzgun ticket oluşturduysanız). Questlerin %90'ı calısıyor, o yuzden level kasma sıkıntısı cekmezsiniz. RDF acık, arkadaşlarınızla birlikte veya kendi kuracagınız random party ile RDF girebilirsiniz. Duşuk levelliler genelde level kasmakla mesgul oldugundan kendi partinizi oluşturup RDF girmeniz daha saglıklı olur. Bazı zamanlarda ekstra experience eventları da gercekleşiyor. Ayrıca farklı PvP ve PvE eventlarıda duzenleniyor. Eğer PvP oynayan biriyseniz, Tum BG ler acık. Kapalı bg yok.. - Warsong Gulch, - Eye of Storm, - Arathi Basin, - Alterac Valley, - Strand of the Ancient, - Isle of Conquest - Wintergrasp BG leri bugsız scripted olarak hizmet vermektedir. Honor kasmak icin en uygun alan 2.5 saatten bir başlayan ve max honor alabileceginiz Wintegrasp (WG) dır. Pve tercih eden arkadaşlar icin ise acık olan Raidleri sırasıyla yazayım "Icecrown Citadel" (10/25) man, normal ve heroic mode olarak tum bosslar (Lich King'de dahil olmak uzere) acık ve scripted olarak yer almakta. Yine "Trial of the Crusader" raidi de 10 ve 25 man olarak normal ve heroic mode larda hizmet vermektedir. Ayrıca Ulduar, Obsidian Sanctum, Onyxia's Lair, Naxxramas da diger acık olan raidler. Ancak item leveli ve işlevi acısından Icc ve Toc raidleri her zaman on plandadır. Pit of Saron, The Forge of Souls ve Halls of Reflection 232 lvl item kasabileceginiz diger 80 lvl dungeonları. Bu 3 dungeon icerisinde ki add mooblardan da "Battered Hilt" quest itemi duşmekte. Questi başlatıp zincir questleri tamamladıgınızda 251 lvl silahınız olacaktır, oynadıgınız spece ozel istediginiz itemı secebiliyorsunuz quest sonunda ve alıyorsunuz. Not2: Bu sayfa sadece omegawow serverıyla ilgilidir. O yuzden sacma sapan eleştirileri, başka serverların reklam guden yorumlarını gormek istemiyorum. __________________