THYATEIRA Clanı'nın Guzel Oyunu Mutkala Oku Manes...!!
Knight Online0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- THYATEIRA Clanı'nın Guzel Oyunu Mutkala Oku Manes...!!
-
30-09-2019, 12:30:31Oncelıkle S.a Arkadaşlar 3 Gun once THYATEIRA clanının alt clanına girdim. onlarda bir şerefli bir arkadas var KhunTaKhinTe diye Cok şerefli arkadas kendısı cakma nickni acmıstır. arkadas geldı bır guzel pmden bir item karsılıgında konustuk. dolu bankanın oraya cagırdı gıttım. sonra ilerledı kımsenın olmadıgı yere trade attım reddetti. daha sonra kalabalık yere gıttı cakmasıyla trade attı ve 8 gb yı aldı yanı dolandırdı...ve arkadasa sinana bi bana kefil olur dıyınce oteki arkadasıda benım cakma nickimle gırmıs SexAndMuslc İle direk sinan abi dememe ragmen nerden anladıysa direk adal1sinan a pm atmıs icine doğdu heralde ondanda item istemiş ama alamamış alacagını daha sonra kendısıne S.a yazdıgımda direk olarak kendısını savunmaya gecti. daha sonra ventlerine girdim. arkadaslarıda var ventte yetkılılermıs oyle dıyorlar. konustuk. anlattım boyle boyle oldu dıye Ventten Banladılar. ve daha sonra aly clan baskanı carlarına gırıp attılar. anladımki arkadaş yalnız deglmiş. 3-5 cakal şereften yoksun insanlar aralarında anlaşmıs . ve alysindekileri soyuyorlar .... Tum Manes oğrensın bunu. arkadas bırde dıyorkı benı bılen bılıyor işte sorunda bu seni bilen bildigi icin rahatsnız şereften yoksun insanlar. SexAndMusic Konuda kilit yiyor fotorafları vardır. buyrun fotorafları. ve lutfen kilitlemeyın diyecegımde arkadasları var frmtr asistanı vs. neyse inş. yetkililer gerekenı yapar. fotoraflarda burda madem fotorafsız suc atılmıyor. buyrun hersey ortada Burada Orjinel Pm ye S.a diyorum Guzel oyun diyorum kendısını savunmaya baslıyor arkadasın ıcıne dogmus galiba Boşlukları silin http:// postimage.org/image/za31ih6qf Burda ise Yani kendısının actıgı cakma ni.ck ve arkadasda kalabalık bankada pusuya yatmıs beklıyor. http:// postimage.org/image/9ialgv4o3 Ve bu işi tek basına yapmıyor. clanda yetkılı 1-2 şereften yoksun insanla beraber yapıyorlar.... ventlerıne gırdıgımdede o arkadasları gelıyor sorun neyse halletcem dedıler ve sonra ventten ban clandan atılları vs. usttede belirttigim gibi... __________________