Turkiye'nin Tek ve En Guncel WoW - TBC Sunucusu Olan Playnetim.NET 01-04-2012 Tarihden İtibaren Sizlere Hizmet Vermeye Başlamıştır.Daha Onceki Sunucu Tecrubelerimizde (Cata-Wotlk) Yaşamış Olduğumuz Sorunlar Nedeni İle TBC Uzerinden Hizmet Vermeye ve Daha Kararlı Bir Oyun Ortamı Yaratmaya Niyet Etmiş Bulunuyoruz.Şu An İcin Daha Umutlu ve Kararlıyız.Sunucumuz Yeterince Kararlı,Guncel ve Sorunsuzdur.Oluşabilecek Sorunlara Anında Cozum Uretmek Bizlerin Gorevidir.Web Sitemizin Pek Cok Seceneği Olup Sizlerin Kullanımına Acıktır.Lutfen Forumlarımıza Katılın ve Daha Keyifli Bir Oyun Ortamı Yaratmak İcin Bizlere Yardımcı Olun.Sunucumuzda Hic Bir Şekilde Edit İtem Olayı Bulunmamaktadır! Sunucu Versionu: 2.4.3 Web Sitesi : Playnetim Yeni Uyelik : Yeni Uyelik Forumlar :Forumlar Ticket Sistemi:Ticket Sistemi Armory :Armory Facebook Grubumuz : Facebook Realmlist : Set Realmlist logon.playnetim.net Realm Ozellikleri: Realm Adi : ANADOLU - Blizzike Rates: Drop.Money =20 XP.Kill = 35 XP.Quest = 35 Xp.Repu = 15 Meslekler = 35x Oyuncu Limiti: 1000. Saygılarımla Playnetim.NET Owner Devil Onemli Not: Torrentten Nasil İndiririm Hizlimi İner Yavaşmi İner Ne Kadar Surede İner Gibi Sorulardan Sıkıldınız mı?TBC Oynamak İstiyorsunuz ve Elinizde Oyunmu Yok!Dert Etmeyin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayarak Kendi Sunucumuzdan Max Hızda Sorunsuz Birşekilde Tek Link Olarak Oyunu İndirebilirsiniz.... TBC 2.4.3 İndir
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Playnetim.NET Tek Turk TBC Sunucusu