Oyuna yeni başlıyıcaklar icin mukemmel bir paket
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyuna yeni başlıyıcaklar icin mukemmel bir paket
-
30-09-2019, 12:29:08Evet arkdaşlar oyuna yeni başlamak istiyorsanız.Ve mersin veya adanada oturyorsanız size cd ve prepaid game card konusunda yardımcı olabilrim.100 ytl ye 100 gun oynayabilirsiniz. Wow standart edutotion eu + TBC eu + Wow prepaidgame card eu(60 days) piyaysada : 25 + 35 + 55 ytl wow key size 30 + tbc 10 + gamecard 60 gun oynama hakkı saglıyor. TotTAl : 100 days Evet arkadaşlar tum bunları 100 ytl den veriyorum wow ve tbc cd leri dahil. Ve kucuk bir not elimde sadece bunlardan 1 er adet satış yuzyuze olucak.Ve yakın bir yerde keyler oynaylanacak .Tamamen Kişisel bir mevzudur Hicbir şirketle alakası yoktur.Oyuna başlamaktan vazgectigimden dolayı elimdekileri satıyorum. Not bunları reklam icin yzmadım.Ben mersinde oturyorum ama adanaya gelebilrim. %100 guvelidir cunku teslimat yuzyuze yapılıcak.ŞU an pc imde arıza var 1 temmuzdan itibaren Teslimatı yapabilrim.Yinede bana aşgıdaki adresten ulaşın niyetliyseniz. ilgilenen arkdaşlar icin iletişim adresi ::: [email protected] __________________ __________________