Char Name : Metamorp (Main) Server : Chromaggus Ally PVP Class : Warrior (dranei) Armory : The World of Warcraft Armory Meslek : BS / Min (375/375) Master Axesmith ---Armory de bildiginiz gibi hersey war yok ap yok crit şansı yok bilmem neyini yazmaya gerek gormuyorum 3/5 s4 1/5 s3 1/5 s2 ve silah s3 ayrıca 1k arena puanı war... ---Main Karakterimdir Full epick Tank Gearı mevcut Outland Ve 70 lik dungeon ve bazı ozel yerlere(ogrila, consorsium vs vs) Full Exalted ---115 Badgesi Mevcut Ayrıca Bankada baya bi enchant malzemeleri, maden, gem ve herceşit primal mevcut.... ---Binek olarak %280 Nether Drake Ve Nether Ray Mevcut... Char Name :Metashiro Server : Chromaggus Ally PVP Class : Druid (NE) Armory : The World of Warcraft Armory Meslek : Enc / Herb (374/375) ---2/5 s4 1/5 s3 1/5 s2 1/5 s1 ve s/1 silah s3 offhand 1.5k Arena puanı war haftaya s1 olan Chestini s4 alabilirsiniz...501 resi war... ---Normal Binek Mevcut ---Alt Oldugu iicn sadece PVP Dir Pve 4-5 Tane itemi Mevcut bankada fazla bişeyi yok full enchant malzemesi ---Rep Durumu Orta Hallidir Lazım olan heryere repi war sadece aldor Ex degil... Char Name : Cloud Server : Kazzak Ally PVP Class : Warlock (Hum) Armory : The World of Warcraft Armory Meslek : Alchemy / Herb (375/375) Master Elixir Master ---4/5 s2 1/5 s4 war PvP olarak sadece Kemer Ve trinketi yok Diger yukarda saydıklarım Full dur Yane honor la alıncak bişileri yok 800 arena puanı mevcut... ---Rep Durumu Drood gibi Orta halli dir lazım olan yerlerin hepsi ne repi war sadece Shatar a 3k rep lasım oda alcmy icin ozel olan tirnketi yapabilmek icin... NOT : Acc De toplam 25 K Gold Bulunmakta Fakat ben Bunu Acc den ayrı satcam eger onuda isterim derseniz 1k si 25ytl den bırkcam Fatkat her karakter başı 1k dan toplam 3K gene acc sahinin olacaktır....Duşunduğum fiyat :800 Ytl dir ... 2.5 yıldır hergun 10 saat oynadigim bi oyun icin bundan aşşa incemi sanmıyorum Emeğe SAygı Diyorum ...İrtibat icin burdan Pm de atabilirsiniz Veya [email protected] dan bana ulaşınız.. Hatırlatma : karakterler aynı acc dedir ve lvl 19 twink rogue war ...)) __________________